Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a jövő héten?...

Ki nem várja a jövő héten? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Tudom nem első ilyen kérdés, de jó lenne egy kis támogatás sorstársaktól :) Rólam annyit, hogy 1 éve próbálkozunk ez az első clostis ciklusom kaptam tüszőrepesztőt is. Jövő hét szerdára nem várom, de olyan hosszú ez a várakozás...

2018. márc. 29. 16:07
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

#22es vagyok.

Teszteltem ma reggel. Erősödik a 2.csik.

Ma vettem rutascorbint. Azt is szedem. Ezt a Ratkó Tünde mondta hogy szedjem.

Az hogy nem látszott gondoltam hogy nem fog. Nem is ez miatt mentem hanem a vérzés miatt. Már egy hete bejelentkeztem a dokimhoz. Gondolom ezert nem irt mas gyogyszert mert nem latszott még semmi.

2018. márc. 31. 13:18
 32/54 anonim ***** válasza:

Nem merek tesztelni,nagyon félek hogy negatív lesz megint.Köszönöm szépen hogy szorítasz nekem. Első baba lenne és már jólenne ha sikerülne.

23# vagyok

2018. márc. 31. 15:44
 33/54 anonim ***** válasza:

Gratulálok annak akinek sikerült! 🙂

23#

2018. márc. 31. 15:45
 34/54 anonim ***** válasza:

#22es szintén.

Csajok az normális hogy a 18.dpon vagyis ma leesett a hőm 36.7re 36.9ről. De nem ment coverline ala. Tesztem pozitiv. Jobb oldalon hasam alja szúrkál.

Ugye nincs okom aggodni?

2018. ápr. 1. 20:25
 35/54 anonim ***** válasza:

A vérzés megszűnt?! Sajnos ilyen korai terhességnél sokminden előfordulhat!

Remélem minden rendben lesz!

2018. ápr. 1. 21:12
 36/54 anonim ***** válasza:
Igen. Szűnni látszik. A gyógyszerek segitenek.
2018. ápr. 1. 21:31
 37/54 anonim ***** válasza:
#7-es vagyok, szerintem nekünk nem jött össze. 😕
2018. ápr. 2. 14:43
 38/54 anonim ***** válasza:

#22es vagyok.

Ugynéz ki 6nap késés utan és pár pozi teszt után nekem is ma megjött.. legalábbis eléggé darabos volt reggel és nagyon sötét bordovörös vérzés... Nem tudom hova tennk..mert aztan azota ez is csak pisilésnél van. Ugyhogy heten megyek vissza az orvosomhoz.

2018. ápr. 2. 14:56
 39/54 anonim ***** válasza:
Kedves 22-es! Sajnos, én pont így vetéltem el nemrég. 😕
2018. ápr. 2. 16:05
 40/54 anonim ***** válasza:

#22es vagyok

Nem tudom ezt hova tenni. Csak pisilésnél van ez a vérzés de elég sötét bordó. Amugy nem igen folyik..pedig mozgok egész nap. Ami aggaszt hogy nem görcsöl a hasam hanem most délutánra igencsak elkezdett szúrni. De ez miért és mitől... Félek nehogy méhenkivüli legyen mert ez a március 17.e ota tartó pecsételős barnásvérzés a mai napig tart. Közben ugye 6napja késik. A mait sem tudom hova tenni...mert nem erzem mensis vérzésbek de joval tobb folyt mint eddig. Holnap hivom az orvosom.

2018. ápr. 2. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!