Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3-4 napja minden éjjel folyama...

3-4 napja minden éjjel folyamatosan csak forgolódok. Nincs se melegem, nem vagyok beteg, semmi bajom. Terhesség jele?

Figyelt kérdés
Minden fordulásnál fölébredek, de vissza tudok aludni. Ezelött még nem volt ilyen. Mi lehet a gond?
2008. okt. 29. 09:15
 1/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2008. okt. 29. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes? Voltál együtt valakivel védekezés nélkül? Maradt már ki menszeszed? Valami más tüneted van ?
2008. okt. 29. 09:23
 3/6 A kérdező kommentje:
nem maradt ki mensim, igen voltam a barátommal. hüvelygyűrűt használok. tájékoztatójában az van h 1 hétig kiegészítő védekezés. mi a 3.4. napon voltunk együtt de akkor még megvolt a mensim (nagyon-nagyon kevés)
2008. okt. 29. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég kicsi rá a valószínűség, hogy teherbeestél, főleg ha a mensid idején voltatok együtt, de semmi sem lehetetlen.Gondolom te még nem figyeled a peteérésedet meg az ilyeneket.Hány naposak a ciklusaid? Ha fél időben van a peteérésd, akkor tényleg nem sok esélyed van a babára.
2008. okt. 29. 09:36
 5/6 A kérdező kommentje:
26-27 naposak szoktak lenni. gyűrű elött fog.gátlót szedtem és onnan gondolom.
2008. okt. 29. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem azért forgolódsz mert terhes vagy, hanem azért hogy félsz nehogy teherbeess.
2008. okt. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!