Időn túl lehet pozitív vagy száradási csík?
Megfogadtam ha egyszer sikerül pozitívat tesztelnem nem teszem fel ide.... ( 😄) de nem bírtam ki. Nem láttam mèg pozítív tesztet élőben. Az a gondom, hogy 10percet vártam, addig havas mező... és vissza aludtam, de összesen fél óra múlva ez látszott. Nem szürke hanem rózsaszín. Lehet hogy csak száradási csík?
Szombatra nem várom, de nincs lelki erőm addig teszteni annyira izgulok és félek. Nem merem magam beleélni.
Figyu nekem is ilyen volt mint neked, masnap ketszer olyan eros volt a predictor. Persze en is vettem facellet hat en latom mert gyakorlott a szemem de a ferjemnek meg kellett mutatni😁 tehat meg ne szalljon el minden remenyed.
Vegyel predictort, minden el hamarabb kimutatta nekem es lesz osszehasonlitasi alapod
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor eltereled a figyelmed 2-3 napra, nem itt élsz hanem a való életedben, húsvétoztok, stb. Ha letelt a 2-3 nap, tesztelsz újra.
Általában ezeknek nem szokott jó vége lenni, amikor valaki naponta haditudósít a gyakorin az állapotáról és félelmeiről, és jönnek a drukkok meg tapasztalatok...mert ez egyrészt teljesen rápörget a dologra és a stressz nem jó, masrészr xy tapasztalata semmit nem ér rád nezve. Élj! Aztán tesztelsz majd ünnepek után.
Abszolut ertheto!
Sok siekert majd ird meg az eredmenyt
Hát jó, te tudod. Ahogy könnyebb a lelkednek.
(amúgy a Húsvét nem a gyerekesek ünnepe de gondolom tisztában vagy a hátterével..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!