Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hát most az a helyzet. Múlthét...

Hát most az a helyzet. Múlthéten voltam dokinál rákszűrésen, nem mondott semmit a héten hétfőn meg kellett volna jönnie, de nem jött meg. Ez most Babát jelent?

Figyelt kérdés
tegnap vettem 2 tesztet, délután megcsináltam egyet nagyon erős 2 csík van rajta, most felkeltem, megcsináltam a másikat az is két csíkos lett...Most akkor babát várok??? Az orvosnak nem kellett volna látnia????
2010. jún. 11. 05:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nagyon úgy tűnik! Ha nagyon fiatal a terhesség, még nem látszik ultrahangon.A múlthéten gyakrolatilag még az sem biztos, hogy beágyazódott. Örülsz neki?
2010. jún. 11. 06:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam dokinál 5 hetes terhes vagyok és csak a hüvelyultrahang után erősitette meg a terheségemet. Még szivhangot se hallot. Tul korai lenne még, hogy lásson valamit. De a teszt alapján csak gratulálni tudok és legyél türelmes hamarosan látni fogja a petezsákot.
2010. jún. 11. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez bizony baba. És egyetértek az előttem szólóakkal, még nagyon korai a terhesség ha csinélt is ultrahangot, akkor sem láthatott semmit. Gondolom mész vissza eredményért, addigra már 100%, hogy látni fogja.
2010. jún. 11. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez biztosan baba, de a doki még nem láthatta.:)
2010. jún. 11. 08:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! Azóta voltam orvosnál ujjból...:)nem bírtam ki! És ő is megerősítette, h valószínű, de nem lát semmit, 2 hét múlva kaptam időpontot ultrahangra! Valószínű még csak 2-3 hetes :) NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK NEKI, nemrég beszéltük meg, hogy igen...most már szeretnénk, és egy hónap telt el azóta, és tessék...:):) NAGYON ÖRÜLÜNK NEKI MINDKETTEN!!
2010. jún. 11. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!