Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem igazán akar erősödni a...

Nem igazán akar erősödni a teszt, baj lehet? (Kép)

Figyelt kérdés

Már több mint egy hete késett a mensim amikor csináltam az első pozitív tesztet,

Ma kíváncsiságból csináltam mégegyet, és alig alig látszik.. aggódom hogy esetleg problémát jelezhet, ilyenkor már erősebbnek kellene lennie, nem?

[link]

2018. márc. 26. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha 2 nappal később csináltad mint az elsőt,szerintem ne aggódj,jobban látszik😊.Erősödni fog.De szerintem nem ettől lesz biztosabb.Mikor mész dokihoz?
2018. márc. 26. 12:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Igazából még nem tudom mikor menjek dokihoz, azt olvastam, hogy teszt után 1-2 héttel legkorábban,

Mensi szerint ma vagyok 6 hetes, febr 13 az utolsó mensi első napja.

Szóval nem tudom mikor lenne érdemes mennem, aggódom mert volt egy korai vetélésem 5. héten, de szerintem még jövő héten se lehetne látni semmit..

2018. márc. 26. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Jövôhéten már mehetsz, látszódnia kell.
2018. márc. 26. 12:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Szívverés is lesz már olyankor? Illetve kellene lennie?

2018. márc. 26. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Szívhang már hét hetesen hallható, ha jövőhéten mész, ezt is megmutatják :)
2018. márc. 26. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
7 hetesen nekem volt már szìvverés.😊Remélem minden rendben lesz.Megértem így,ha aggódsz.1# voltam.
2018. márc. 26. 12:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok!
2018. márc. 26. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Tényleg nem látod, hogy erősebb a második teszt?

Írass magadnak fel szemüveget:P

Nekem csak az elmaradt mensi után jó másfél héttel volt egyforma a 2 csík.

Ha jól vagy,nem görcsölsz ,nem vérzel akkor semmi okod aggódni.7-8 hét között mész és tuti lesz szívverése is.

2018. márc. 26. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kell ugyanolyan erősnek lennie, mint a kontroll, önmagához képest "illik" erősödnie, de az is csak 2-3 naponta, ugyanolyan teszttel, ugyanakkor végezve ér. És a második jól láthatóan erősebb is lett, mint ez első.
2018. márc. 26. 13:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem volt ugyan olyat erős a tesz és a kontroll csík! E miatt ne aggódj!

Viszont azzal számolj hogy később lett pizitív a teszt, lehet hogy később fogant!

Így jártam én is. Nemvárt után 3 nappal lett halvány pozitív. Menzesz szerint kerek 7 hetesen voltam dokinál. Méret szerint 5 hetes volt és szív hang sem volt! 2 hétre hívott vissza a doki. Hát mondanám sem kell milyen ideges voltam végig! Azóta szerencsére minden rendben!

2018. márc. 29. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!