Tapasztalatokat, érveket írjatok légyszíves. Hasonló helyzet?
Figyelt kérdés
Már kicsi korom óta imádom a gyerekeket, óvónőnek tanulok és mindig az volt bennem, hogy én fiatalon szeretnék szülni.
Mindig sikerült elnyomnom magamban ezt az érzést, de már kb egy éve, hogy minden nap eszembe jut, hogy mennyire szeretnék már. Tudom, hogy még fiatal vagyok és babát csak úgy szeretnék, ha már tudnék neki megfelelő körülményt biztosítani.
Van párom már 2 éve és inkább még a kapcsolatunkat szeretném erősíteni. Ő is szeretne babát, de még szeretne várni vele pár évet. Tudom, hogy ez lenne a helyes, de már nem tudom elnyomni magamban ezt az érzést. Még régen egy kutyust is vettem, hogy tudjak valakiről gondoskodni, hogy ne járjon mindig a babán az eszem.
Tapasztalatokat, véleményeket, érveket szeretném ha írnátok. :)
2018. márc. 26. 11:57
11/12 anonim válasza:
7es vagyok (akit amúgy jól lepontoztatok valamiért), kedves 10-es, azért ne legyen már fáradt a tested 30 évesen :) Nekem sem amiatt nem jött össze, pedig hát nekem is kalandos volt az előéletem.
12/12 anonim válasza:
Annyira átérzem amit mondassz :D Veled egyidős vagyok és mindig is gyereket akartam és bennem is egyre erősebb ez az érzés :) természetesen tudom hogy várnom kell es ahogy az egyik válaszoló mondta,azt is tudom hogy a párom még nem állna erre készen,de amint meg lesz a megfelelő körülmény biztos nem várok mert a leggyönyörűbb dolognak tudom elképzelni a világon :)))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!