Terhesség vagy betegség?
Figyelt kérdés
Az utolsó 3 hónapban mindíg késik a menstruációm.Elsőnek 13 napot késett,a második hónapban 7 napot késett.Most megint 10. nap késésnél járok tesztet csináltam 7. Nap késésnél az negatív lett de azóta se semmi.Nincs egy csepp vér,se görcsölés.szóval semmi menstruációs jel.Szerintetek mi lehet?2018. márc. 26. 11:49
11/13 A kérdező kommentje:
Nem védekezünk mivel babát szeretnénk úgy is mennem kellet volna lassan közeledünk az 1 évhez.Szóval Eddig nem volt semmi probléma az orvos se talált semmit,ez a 3. hónapban kezdet késni
2018. márc. 26. 14:03
12/13 anonim válasza:
Esetleg még stressz ami befolyásolja(nálam legalábbis).
Vagy annyira szeretnéd a babát, hogy pszichésen befolyásolod magad..(ezt nem rosszindulatból, hanem mert nálam is előfordult ilyen még tünetem is volt csak baba nem).
Az orvos kitapintással meg uh-val nem látja a véredben lévő hormonokat.Kérj tőle papírt vérvizsgálatra, egy hormonpanel próbálkozásnál belefér.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem csak nőgyógyásznál voltam.
2018. márc. 26. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!