Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy betegség?

Terhesség vagy betegség?

Figyelt kérdés
Az utolsó 3 hónapban mindíg késik a menstruációm.Elsőnek 13 napot késett,a második hónapban 7 napot késett.Most megint 10. nap késésnél járok tesztet csináltam 7. Nap késésnél az negatív lett de azóta se semmi.Nincs egy csepp vér,se görcsölés.szóval semmi menstruációs jel.Szerintetek mi lehet?
2018. márc. 26. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az orvos megmondja, hogy mi lehet a baj.
2018. márc. 26. 11:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Tanácsokat szerettem volna,mivel az orvos jövőhét hétfőre adott időpontot. Köszi a válaszod
2018. márc. 26. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Ebben nem igazán lehet tanácsot adni.
2018. márc. 26. 11:57
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Jövő hétfő húsvéthétfő!!! Kamu?
2018. márc. 26. 11:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Magándoki és a családom ismerőse
2018. márc. 26. 12:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen rendszertelen a menstruációd, hogy hol 1, hol 2 hetet késik, akkor sanszosan valamilyen hormongond áll a háttérben, vagy egyéb probléma és nem pedig terhesség jelen esetben sem. Persze biztosan mondani nem lehet, de ha negaítv a teszt és az együttlét óta már eltelt elég idő a teszteléshez, ami negaítvat mutat, akkor nyilván nem vagy várandós. Az orvos mindenképp jó ötlet, ilyen ciklus mellett szükséges, hogy kivizsgáljanak, mert ez így ebben a formában nem épp ideális körülmény a teherbe eséshez.
2018. márc. 26. 12:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Végre egy normális válasz.
2018. márc. 26. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Én nem terhességre gondolnék, mert végül is megjött, csak késéssel.

Én valamilyen nőgyógyászati problémára gondolnék, pl. ciszta sokaknál okoz rendszertelen mensit. Vagy valamitől nem jó a hormonok szintje, aránya.

De majd az orvos megmondja pontosan.

2018. márc. 26. 12:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Ebben a hónapban még nem jöttmeg
2018. márc. 26. 12:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg hormonprobléma.Írod, hogy össze vissza van a ciklusod.Amúgy van okod arra gondolni, hogy terhes vagy? Figyeled az ovud? Nekem nagyon rendszertelen 30-50 napos ciklusaim voltak, éreztem ahogy ovu fele közeledtem és használtam ovulációs tesztet is, hogy tuti ne késsük le a megfelelő napokat/napot és úgy össze jött a baba.Pedig már a kezembe volt a következő ciklusra a vérvételi papír, hogy megnézzék a hormonjaim.Szóval ha most sem jött össze de akartok akkor nézesd meg magad szerintem.
2018. márc. 26. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!