Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mennyi idő alatt...

Nektek mennyi idő alatt sikerült teherbe esni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk babát a párommal. Igazából még csak most "kezdtünk bele" ebbe az egészbe. Nem akarjuk görcsösen-azonnal, hanem kb. fél éven belül. Nagyon jó lenne, ha ennyi idő alatt sikerülne.

Természetesen nem csak azért vagyunk együtt, hogy baba legyen, de tényleg nagyon vágyunk rá, éppen ezért az időzítésre nagyon odafigyelünk mindig. Minden napi legalább 1x együtt vagyunk.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, hogy akik hasonló "cipőben járnak/járta", nekik mennyi idő alatt sikerült?

Köszönöm előre! :)

2018. márc. 25. 19:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Első baba 1.hónapban 33 évesen, második baba 5.hónapban 36 évesen.
2018. márc. 25. 19:09
 2/17 anonim ***** válasza:
1. Baba: 5. hónap, 2. elsőre, de elvetéltem, most két hónapja próbálkozunk, eddig semmi.
2018. márc. 25. 19:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Még annyit hadd tegyek hozzá, hogy érdemes az ovuláció előtt pár napig az önmegtartóztatás, akkor könnyebben sikerül elvileg. Nekem azt mondta a doki, hogy az ovu előtt két nappal, aztán az ovu napján érdemes együtt lenni, ez bejött.
2018. márc. 25. 19:17
 4/17 anonim ***** válasza:

3. hónap

De ne haragudj, ennek annyira nincs értelme...1. hónap és 8 év között fogsz válaszokat kapni, segít rajtad? Nem. Ez nem olyan témakör amiben szamít a "tapasztalat", mert nem egzakt dologról kéred, mint pl. egy mosóporról.

2018. márc. 25. 19:20
 5/17 anonim ***** válasza:
1.baba 18.hónap,2.baba 4.hónap.
2018. márc. 25. 19:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Március 3.án jött meg és 7.én elmúlt és azóta nem védekezünk. Tegnap óta úgy görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni pedig csak jövőhéten pénteken kell neki meg nagyon fájnak a melleim. Lehetséges hogy sikerült?
2018. márc. 25. 19:27
 7/17 anonim ***** válasza:
Miert kerdezed meg kb ugyanazt kétszer? Par kérdéssel feljebb meg a leirasba is beirtad a datumot:))) megertem hogy izgatott vagy, de ez nagyon vicces. Amúgy meg valaszolva a ket kerdesre: első hónapban jött össze.
2018. márc. 25. 20:38
 8/17 anonim ***** válasza:

Első terhesség 25 évesen elsőre, de nem maradt meg.

A vetélés után lettek nőgyógyászati problémáim, amik miatt volt 5 sikertelen hónap, mire kiderült az ok (hatalmas petefészekciszták). Amint ezt megoldottuk, a következő ciklusban terhes lettem (26 voltam), ebből a terhességből meg is született a kislányom.

Most 30 leszek nemsokára, épp kistesóra gyúrunk, ez az első próbálkozós hónap, nemsokára kiderül, sikerült-e.

2018. márc. 25. 21:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Mindkét baba elsőre sikerült
2018. márc. 25. 21:48
 10/17 anonim ***** válasza:

5 ciklus

4 hónap

2018. márc. 25. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!