Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki akinek 40...

Van itt valaki akinek 40 felett sikerült teherbe esnie?

Figyelt kérdés
Minket azzal riogatnak az orvosok,hog erre alig van esély. Örülnék pár pozitív példának.
2017. dec. 5. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Sikerülhet, de persze, hogy kisebb az esély, mint 5 éve lett volna.
2017. dec. 5. 10:14
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem 40, "csak" 39,5 voltam, és az első éles hónapban összejött a baba.

5. gyerek, a többiek is elsőre sikerültek.

2017. dec. 5. 10:15
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Párom anyja 41 évesen szülte.

De ismerek olyat, akinek 43 évesen nem jött össze három lombik és aztán abbahagyta

2017. dec. 5. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kollégám felesége 39 éves volt mikor teherbe esett, most 40 és két hét múlva szül. Első hónapban teherbe esett és teljesen problémamentes a terhessége.

Én most múltam 27 és mégsem jön a baba. Szóval közel sem csak a koron múlik.

2017. dec. 5. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
43 évesen (is) szültem. Könnyen teherbe estem, könnyű, problémamentes terhességem volt, gyors komplikáció mentes szülésem. Teljesen egészségesen született a baba, egyáltalán nem viselte meg a szervezetemet!
2017. dec. 5. 11:01
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. Én mindjárt 43 leszek,és a harmadik babánk lenne,de a második is nehezen jött össze,már akkor is azt mondák az orvosok,hogy a korom miatt pedig csak 39 voltam.
2017. dec. 5. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Igazán nem akarok megbántani senkit, de ha van valakinek két egészséges gyereke, akkor mi a bánatnak akar 40 felett szülni?
2017. dec. 5. 22:46
 8/10 A kérdező kommentje:
ugyanazért amiért egy 40 alatti is akarhat 3 gyereket.Jó lenne:)
2017. dec. 6. 00:32
 9/10 anonim ***** válasza:
7es válaszoló. Neked nem mindegy ki miért akar gyereket és mikor? Kepzeld nekem 5 lányom van és próbálkozom hátha össze jön egy kisfiú. Pedig már 45 vágyok. És pont nem érdekel a köröm amíg az orvos azt mondja hogy lehet . 35 nek nézek ki kb. Sportos fiatalos anyuka vagyok. Tele energiával. Szval lehet 20 evésen és 50 evésen is gyereket akarni...mai világban már teljesen mindegy.....
2017. dec. 6. 06:51
 10/10 anonim ***** válasza:
9# Nyilvàn mindenki azt csinàl amit akar. Csak a kèrdès alapjàn azt gondoltam, hogy az első babàt vàrjàk. Így viszont nem èrtem mire a feszko, vagy összejön, vagy nem. Mondjuk èn alapból nem tudom ezt àtèrezni, mert soha nem akartam hadmadikat.
2017. dec. 6. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!