Van itt valaki akinek 40 felett sikerült teherbe esnie?
Figyelt kérdés
Minket azzal riogatnak az orvosok,hog erre alig van esély. Örülnék pár pozitív példának.2017. dec. 5. 09:35
1/10 anonim 

válasza:

Sikerülhet, de persze, hogy kisebb az esély, mint 5 éve lett volna.
2/10 anonim 

válasza:

Nem 40, "csak" 39,5 voltam, és az első éles hónapban összejött a baba.
5. gyerek, a többiek is elsőre sikerültek.
3/10 anonim 

válasza:

Párom anyja 41 évesen szülte.
De ismerek olyat, akinek 43 évesen nem jött össze három lombik és aztán abbahagyta
4/10 anonim 

válasza:

Kollégám felesége 39 éves volt mikor teherbe esett, most 40 és két hét múlva szül. Első hónapban teherbe esett és teljesen problémamentes a terhessége.
Én most múltam 27 és mégsem jön a baba. Szóval közel sem csak a koron múlik.
5/10 anonim 

válasza:

43 évesen (is) szültem. Könnyen teherbe estem, könnyű, problémamentes terhességem volt, gyors komplikáció mentes szülésem. Teljesen egészségesen született a baba, egyáltalán nem viselte meg a szervezetemet!
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. Én mindjárt 43 leszek,és a harmadik babánk lenne,de a második is nehezen jött össze,már akkor is azt mondák az orvosok,hogy a korom miatt pedig csak 39 voltam.
2017. dec. 5. 21:29
7/10 anonim 

válasza:

Igazán nem akarok megbántani senkit, de ha van valakinek két egészséges gyereke, akkor mi a bánatnak akar 40 felett szülni?
8/10 A kérdező kommentje:
ugyanazért amiért egy 40 alatti is akarhat 3 gyereket.Jó lenne:)
2017. dec. 6. 00:32
9/10 anonim 

válasza:

7es válaszoló. Neked nem mindegy ki miért akar gyereket és mikor? Kepzeld nekem 5 lányom van és próbálkozom hátha össze jön egy kisfiú. Pedig már 45 vágyok. És pont nem érdekel a köröm amíg az orvos azt mondja hogy lehet . 35 nek nézek ki kb. Sportos fiatalos anyuka vagyok. Tele energiával. Szval lehet 20 evésen és 50 evésen is gyereket akarni...mai világban már teljesen mindegy.....
10/10 anonim 

válasza:

9# Nyilvàn mindenki azt csinàl amit akar. Csak a kèrdès alapjàn azt gondoltam, hogy az első babàt vàrjàk. Így viszont nem èrtem mire a feszko, vagy összejön, vagy nem. Mondjuk èn alapból nem tudom ezt àtèrezni, mert soha nem akartam hadmadikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!