Van aki nem várja március 26-ra?
Oksi! Majd írj mindenképpen, hogy merre mennek a dolgok. Én még mindig szorítok!
J.
Hát, nem vagyunk egy szerencsés brigád, úgy tűnik :(
Nekem van egy negatív predictor tesztem, szóval nagyon már nem reménykedem. Max ha később volt peteérés egy-két nappal, de nem tudom, ez mennyire reális.
1.
Nekem hajnalban megjött. Majd legközelebb... :)
J.
Sajnálom csajok! De majd a következő hónapban!
Én kíváncsian várom a csütörtököt h lesz e valami, vagy így bogyó után még téoelődhetek és csak hétvégén jön meg.
Azért lehet h csüt reggel ellövök egy tesztet.... áhh úgy sem bírom megállni. TUTI ellövök egyet
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből! Drukkolok!
J.
Ugyanebben a cipőben vagyok én is, pedig legkésőbb ma reggel jött volna meg. Mondjuk már nem számítok semmi jóra :/
1.
Ha baba lenne, akkor már csak mutatná a teszt! Még mindig semmi vérzés....
De utálom ezt. Akkor legalább megjönne 😠
Igen, én is így vagyok vele... esélyesen nem akkor volt peteérésem, mikor gondoltam, ez már biztos, mert akkor már megjönne, vagy a teszt pozitív lenne. Úgyhogy most már azt se tudom, meddig kell várnom, hogy történjen valami :D
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!