Van aki nem várja március 26-ra?
Figyelt kérdés
Règóta próbálkoztok? Hanyadik baba lenne?2018. márc. 20. 12:38
151/172 anonim válasza:
Ez lemaradt az előbb,hogy szedek E vitamint.Ami ugye vastagítja a méhnyálkahártyát.Szerintetek elképzelhető hogy emiatt késik,mert esetleg nehezebben válik le?
Móni
152/172 anonim válasza:
Sziasztok.14 es vagyok.megjott.semmi baby.😣😏es igen en is csatlakoznék tényleg itt olyan jokat dumaltunk.hol van a csopi.nem talalom.se linket se semmit.
153/172 A kérdező kommentje:
Hmmm én sem tálalom a csoportot...
És nekem is megjött...😐 igaz nem olyan intenzitással és fájdalommal de tuti beindul estére rendesen.
Sajnálom akiknek megjött...a drukk pedig megy a többieknek 😍
2018. márc. 26. 13:22
155/172 anonim válasza:
Sajnálom csajok... Szerintem nekem is meg fog.
A csoport úgy a legkönnyebb megtalálni, hogy a keresőbe beírjátok, hogy gyakorisok és ott a keresés a csoportok között. Ha jól emlékszem...
J.
156/172 A kérdező kommentje:
Hát nekem még mindig nem jött meg rendesen...1 óra óta alig volt vmi..és nem is fajok...talán holnapra...
2018. márc. 26. 18:00
157/172 A kérdező kommentje:
Megvan a csoport..jelentkeztem 😊 kriszti
2018. márc. 26. 18:06
158/172 anonim válasza:
Nekem is megvan a csoport,jelentkeztem is🙂 Móni
159/172 anonim válasza:
Szuper csajok!
Kriszti! Nem teszteltél?
160/172 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem...ha esetleg hnap sem jön még rendesen akkor szerda reggel tesztelek...
2018. márc. 26. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!