Vélemény? Jövő hétfő körülre nem várom, de:a többi lent!
Szinte a pé óta (05.31.-06.01.) van szurkám,2 napja mindjárt megjön érzés(aznap szokott lenni csak),mindkét petefészkem szúr felváltva,ma a köldököm körül beleszúrt hirtelen,szárad a szám folyton,néha megszédülök,a hőm hajnalba 36.5,reggel feljebb ment(nem szoktam mérni),most 36.7.Néha megszédülök és homályosan látok.Cicinél semmi,és gyakoribb pisi sincs.De ezek a zsibbadás,szúros érzések folyton vannak,"húz lefele a hasam" és száraz vagyok,pedig nem úgy érzem!
Tesztet majd jövő héten veszek,csak addig várnék tapasztalatokat!Iszonyúan izgulok:)
A szárazság nagyon jó jel!
Inkább szárazak szoktunk lenni azok akik pozit tesztelünk.A folyás csak a 6 hét körül jön vissza.
24 hetes km
Nekem az ovu teszt 29-30-án volt pozi, 31-én megtörtént a tüszőrepedés és 14-re nem vártam de már most 10-én este pozit teszteltem!
Semmi tünetem nem volt csak napi szinten szúrkált, legtöbbször csak a bal oldalon, ott volt az érett pete. Drukkolok!!!!
16:17-es!Szerdán csinálok tesztet.Ugyan azok a tünetek,mint nálad.Most megint érzem picit a szurkát,de abszolút nem úgy,mint mikor meg akar jönni.Majd megírom,h mi lett!Tegnap óta sokat járok pisilni is.
Gratulálok!Vigyázz magatokra!Remélem csatlakozhatok a kismamák táborához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!