Férjemnél kevés spermaszámot állapítottak meg, nálam pco és prolaktin túltermelés. A doki szerint csak a lombik jöhet szóba. Nincs valami, akármi amitől én is teherbe tudnék esni?
Próbálja ki a férjed a Macát, DM-ben kapható, 3 hónapos kúrát szerintem megér, és utána kérjetek újabb spermavizsgálatot, hogy megnézzék, változott-e a helyzet!
De ha itt rákeresel a keresővel a fórumban, sokat tudsz olvasni róla, írd be pl.hogy sperma...
Aztán a clostilbegyt-et is fel szokták írni férfiaknak is, van, akinek használ.
Én azt mondom, próbáljátok meg, hogy másik doki mit mond, érdemes több szakvéleményt kikérni vagy menjetek meddőségi központba, és ott úgyis minden papírotokat megnézik, és javaslatot tesznek a megfelelő kezelésre!
Mert ha fel lehet tuningolni a spermákat, akkor az emelkedett prolaktinszint (amire, megjegyzem, lehet, hogy már egy havi Bromocriptin használni fog, de lehet, hogy kell 6 hónap is...) és a pcos önmagában nem elegendő ok a lombikra.
Fel a fejjel, én azt mondom, a Maca megér egy próbát, meg persze egy másik doki is!
Vagy az urológus szerint annyira rossza az eredmény??
szió!
a PCO gyogyithato!! en is az voltam. kb fel ev alatt rendbejottem, merkformin kúrával. keress egy jo orvost, aki nem dianet akar felirni! es akkor ha te mar rendben leszel, szerintem vannak a ferjed problemajara is homeopatias bogyok, erdemes kiprobalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!