Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet most fészkeli be magát...

Lehet most fészkeli be magát a baba? 10. dpo

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 10. dpo-n. Ez biztos mert ovi tesztet csináltam. 3 napja görcsöl, feszül a hasam. Máskor egy héttel a nem várt előtt besurranó a mellem, most semmi. 10- és teszttel teszteltem, de negatív. Időn túl ott volt egy nagyon halvány 2. csík. Lehet hogy most fészkelő be magát a baba?
2018. márc. 19. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexeltél ovu környékén védekezés nélkül akkor lehet. A görcsre hagyatkozni felesleges, az bármikor lehet a ciklus ezen részében, ha nekem mindig baba lett volna az ilyen "jelek" alapjan akkor lenne kb. 15 gyerekem a meglévő 2 mellé. Ha nem jön meg, teszt. Ennél az itteni tippelgetések sem érnek többet
2018. márc. 19. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Istenem, nem lehet magyarul írni? Ovi..

Befészkeli magát..., nna ez plusz a csúcs.

2018. márc. 19. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

2-es vagyok. Tényleg nem kekeckedés, de te viszed a prímet a megfogalmazásoddal.

Igen, lehetséges, hogy most ágyazódik be a baba!

2018. márc. 19. 17:53
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

A besurrano mell se semmi! 😂

Nem tudom mit jelent...

2018. márc. 19. 17:55
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Én is nagyon szeretnék babát, de azért ez... Jajj istenem, aranyos vagy. :D

Amit tapasztalatból mondhatok: ne éld bele magad, ne figyeld a tested ennyire, mert bizony kudarc lehet a vége. Minden hónapban ugyan ezt megélni, nagyon rossz, úgyhogy azt javaslom, legyél kicsit lazább.

2018. márc. 19. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
4-es, akkor nem vagyok egyedül. :) Pedig van két gyerekem.
2018. márc. 19. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
4-es vagyok. Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel egyedul, pedig nekem is van 1 gyerekem,1 meg hamarosan szuletik, de ilyet meg nem hallottam!🤣
2018. márc. 19. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
10. dpon simán lehetséges, de a görcsölésre meg a mellfeszülésre sajnos nem lehet biztosan adni. Tesztelni felesleges volt, az nem kizáró ok, hogy negatív lett, ettől még lehetsz terhes.
2018. márc. 19. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Nekem minden babánál 5dpon kezdődött a görcsölgetés! A megfogalmazás miatt nem értem miért kell piszkálódni.... Mindig beleköt valaki valamibe.

A "besurranó" nyilván bedurran akart lenni! Ismételd meg a tesztet, én szorítok. Időn túl milyen lett és milyen tesztet csináltál? Kép nincs? Az első teszt amit korán csináltam nekem is 10 perc után lett halvány csíkos!

2018. márc. 20. 06:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 11. Dpon lett iszonyat halvány a 10es one steppes tesztem. Csak én láttam a második csíkot. :) szépen erősödött utána.
2018. márc. 28. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!