Hogy éltétek meg az első sikertelen próbálkozást? Mennyivel később jött össze utána a baba?
Az első sikertelen próbálkozást? Úgy érted az első sikertelen hónapot?
Könnyen megéltem. Vagyok olyan intelligens, hogy tudom kevés nőnek adatik meg egyik hónaptól a másikra teherbe esni. + nem attól lesz teljes az életem ha teherbe esek. Úgy álltam neki a tervezéshez, hogy nem kötöm fel magam ha esetleg nem jön össze.
Egyébkent érdekes, hogy az első hőnapot nagyon rosszul éltem meg.
Ennek az az oka, hogy késett( nekem sosem késik) majd mire tesztet vettem, mert épp külföldön voltunk több napos túrán, addigra este megjött.
Nem csináltam meg a tesztet, bár már sejtem,mhogy akkor vélhetően összejött, de nem maradt velünk.
( tini koromban görcsöltem úgy utoljára, és volt meg annyira, és annyi ideig, mint ekkor... Plusz valójában okot is adtam rá, mert a túra nem gyalogtúra volt, hanem motoros...rázkódással, mindennel, )
Aztán a többi hőnapban inkább csak szomorúan konstatáltam.. A ciklusom elkezdett rövidülni, minden hőnapban 1 nappal..
Aztán az ezutáni 5. Ciklusban jött össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!