Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7+2 hetes én lesz szivhang?

7+2 hetes én lesz szivhang?

Figyelt kérdés
Holnap kell dokihoz mennem , és nagyon felek... 2 vetelesem volt ( nem kellett műszeres befejezés ) és nagyon tartunk, hogy nehogy baj legyen. Eszem a femibion 1-ez. Biztassatok...

2018. márc. 19. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lennie kell. Ha esetleg csuszott a peteeres, mar nagyjabol akkor is lesz szivmukodes, mert betoltott 6 het utan szokott lenni.

Drukkolok es ha nincs problemad (verzes, ilyesmi), akkor probalj nyugodt maradni. En is hasonlo cipoben vagyok, en mar negy vetelesen vagyok tul es most ismet terhes vagyok. Meglatjuk, hatha most... :)

2018. márc. 19. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Drukkolok nektek én is :)
2018. márc. 19. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Lesz.

En 7+1 hetesen mentem eloszor. Crl 14 mm es volt szivhang.

Felidoben fogant.

2018. márc. 19. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam kedden dokinal volt szivhang. 7mm a crl. Azt mondta kb 6-7hetes lehetek , 3 hét mva mennem kell, hogy megnézze újból, és úgy ad időpontot 12hetes uh ra
2018. márc. 22. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!