Van itt olyan, aki magzati szívhang hallgatóval számolta a magzat pulzusát? Én számoltam és megijedtem. A 85-95 normális a 11. héten? Úgy tudtam kb 120-140
Jó hogy kitalálták ezeket a maskarákat. Szegény kismamákra ráhozzák a frászt. Szerintem ne foglalkozz ilyennel. Az h ezen rágódsz többet árt mindkettőtöknek. Én is kétszer szültem de nem volt ilyenem. Így is aggódik az ember sokat.
Egyébként sajnos ha baj van nem tudod ezzel se kivédeni. Boldog babavárást.
Köszönöm a válaszokat, tényleg hagyom még egy kicsit, majd a 20.hét körül használom.
Az is igaz, hogy nem tehetünk semmit, előző terhességem miatt vettem, hogy megnyugodjak,de így csak idegesebb leszek
Egyetértek négyessel.
Igazából csak olyan készülékeket, teszteket kéne engedni a boltok polcaira, aminek értelme is van. Ugyanis a szívhanghallgató tényleg csak arra jó, hogy feleslegesen stresszelje szegény kismamákat, ellenben ha az a sajnálatos eset történik, hogy baj van a szívhanggal, akkor igazából nincs mit tenni sajnos :( Egyszerűen nincs konzekvenciája egy ilyen készüléknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!