Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív? Volt...

Pozitív vagy negatív? Volt ilyen valakinek? Képek a leírásban.

Figyelt kérdés

Élőben azért jobban látszik, kíváncsi vagyok volt e ilyen valakinek,es mi lett belőle.

[link]

[link]

2018. márc. 18. 07:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%
Látom mind a kettőn . Üzenj majd mik a fejlemények :)
2018. márc. 18. 13:45
 12/28 anonim ***** válasza:
39%
En nem tudom, mit lattokti, de... ez egyelore tok negativ. A pozitiv tesztre nem kell ramagyarazni a csikokat.
2018. márc. 18. 14:14
 13/28 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó! Erre sem kell rámagyarázni. Lehet rossz a szemed, ha kinagyítod, még így is hogy rosszminőségű a kép, látható a második csík :-)
2018. márc. 18. 14:51
 14/28 anonim ***** válasza:
53%
Tekintve, hogy x epil, nem orulnek meg. Nekem tobbszor volt ilyen, szaradasi csik volt. Csinalj mas fajtat. Kivanom, hogy ne legyen igazam!
2018. márc. 18. 15:08
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Nem xepil, olcsó wishes teszt, és én is úgy döntöttem, hogy veszek másik fajtát, akkor jobban elhiszem majd az eredményt.

Majd jelentkezem ha van valami fejlemény, és megpróbálom nagyobb felbontassal feltolteni majd.

Megegyszer köszönöm a válaszokat! 9 es, neked gratulálok! 🙂

2018. márc. 18. 15:12
 16/28 anonim ***** válasza:
47%

Köszönöm

Várjuk a fejleményeket

( érdekes h az Xepil mennyire megosztó... Engem sosem csapott be, sosen ázott, siha nem volt làtható a reagenad helye száradási csíkként sem.. Násiknak pedug ennyire negatív tapasztalatuk van)

9.

2018. márc. 18. 17:22
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is ott van a két csik :)
2018. márc. 19. 07:12
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást lányok, reggel csináltam egy expect tesztet, és egy úgyan ilyet, full negatív. Még mindig nem jött meg, és nem is érzem hogy meg jönne, úgyhogy még bármi lehet. Remélem.
2018. márc. 19. 08:38
 19/28 A kérdező kommentje:

Fentről lefelé.

A legfelső szombat délutáni.

A második vasárnap reggel.

Harmadik vasárnap délután.

És az alsó kettő ma reggel.

[link]

2018. márc. 19. 09:19
 20/28 anonim ***** válasza:
48%
Ezen a képen mindegyik teljesen negatív sajnos 😞
2018. márc. 19. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!