Pozitív vagy negatív? Volt ilyen valakinek? Képek a leírásban.
Élőben azért jobban látszik, kíváncsi vagyok volt e ilyen valakinek,es mi lett belőle.
Én látom mindkettőnél a masodik csíkot, de a kép minősége miatt nehezebben. Ha nemvárt előtt jársz akkor még lehet hogy nincs annyi hcg a szervezetedben és azért ennyire halvány, 2 nap múlva csinálj újat, ha erősödik akkor valószínű,hogy jól beágyazódott. Hányadik napon jársz? Amúgy ez pozitív, mivel már a halvány csík is azt jelenti, de ne éld még bele magad teljesen. Szorítok! :-)
7+6hkm
Én is látok valamit. Főleg az elsőn.
Attól függ hanyadik napon vagy. Ha már az esedékes menzesz napján vagy utána, akkor aggodalomra ad okot, h ennyire halvány.
Köszönöm a válaszokat! Rendszertelen a vérzésem, úgyhogy vagy késik 2-3 napja, vagy mostanában kellene meg jönnie.
A kép minőségért elnézést kérek, tegnap este nem voltak jobb fény viszonyok, ugyanis délutáni teszt, nem pár perces, ahogy száradt látszott rajta egyre jobban a "valami".
Én is látom... De nagyon rossz a kép, legközelebb nagyobb felbontásban tedd fel.. Enyém du 2 nap késéssel kb ilyesmi volt( keresni kellett élőben is-de rózsaszín volt) de előző nap reggeliből már leugrott a csík..
Tesztelj reggeliből
Ha nem szürke, akkor az pozi szerintem
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ez volt az én kérdésem
Linkek a teszt képekről
A 2 nap késéses délutáni halványAbb volt, mint az első reggeli( nem készült fotó).
9,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!