Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetséges az...

Szerintetek lehetséges az hogy teherbeestem? 2hete történt. Hányinger fejfájás folytonos éhség és álmosság szinte egesz nap.

Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 18:37
1 2
 11/11 Dzsenifeeer válasza:
Sziasztok nekem is kb ugyan ez a bajom több mint 1 hete ugy erzem mintha meg akarna jönni még mini görcseim is vannak ami pár másodpercig tart nagyon fáradékony vagyok es hányingerem is van szédülök ájulás érzetem van fáj a fejem sokkal többet eszek mint eddig csináltam tesztet esti vizelettel negativ lett elmentem nogyogyaszhoz huvelyi uh ra ott az orvos elvileg nem latott semmiit elkuldott vervetelre most varom az eredmenyt szerintetek lehetek terhes? És kb 4 honapja eszleltem a hasam bal oldalan alul egy kör alaku valamit ami néha elő jön es nagyon fura érzést vált ki és akkor csak hason tudok feküdni mert akkor nem fáj
2020. febr. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!