Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A következő kérdéssel fordulné...

A következő kérdéssel fordulnék hozzátok! Lehetséges terhesség?

Figyelt kérdés

Február 25-én jött meg a menstruációm, de csak 4 napig tartott és nem volt olyan mint szokott lenni eddig.

Babatervezésben vagyunk a párommal. A menstruáció után nagyobb mennyiségű fehéres áttetsző folyásom volt, azóta ez alábbhagyott. Nem vagyok egy pattanásos, de ezután kijött egy pár pattanásom. Ezután pedig jött a has szurkálás és a petefészkemnél szúrások.

Most pedig 3 napja jelentkezet egy napon reggel hányás utána este már evés után hányinger ami a következő napon is megvolt minden étkezés után. Ma reggel viszont a reggeli után hasmenés volt és hányinger is.A következő menstruációm csak jövő héten vasárnapra tehető.Szerintetek lehetséges a terhesség vagy más van a háttérben?

Köszönöm a válaszokat!

2018. márc. 12. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Bármi lehetséges, csinálj tesztet.
2018. márc. 12. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
28%
sztem lehetséges. Volt már ilyen a világban. Drukkolok neked. Tesztelj egyet és kiderül. MAjd írj azért :)
2018. márc. 12. 12:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Holnap reggel akkor tesztelek is egyet és megírom. :)
2018. márc. 12. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

A terhesek nem szoktak hányás mellett fos.ni.

Ez csak egy vírus lesz.

2018. márc. 12. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
nos mi lett veled kedves kérdezö?? Drukkoltam
2018. márc. 13. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!