Hihetetlen számomra de terhes lettem! Normális hogy ezeket érzem?!
Ezt ma egy órával ezelőtt készítettem.
Mikor megjelent a második csík hihetetlen boldogság bizsergette át az egész testem.
Rögtön rohantam a párom munkahelyére elújságolni neki a nagy hírt.
Számomra ez hihetetlen.
Mert épp decemberbe volt egy 5cmes cisztam amit norcoluttal meghoztak.
Ezután már nem jött meg.Jobban mondva se a februári se az ehavi.
És hányingerek kezdtek el gyötőrni bő két hete.
Ételundorom lett.
Szinte az összes húst elutasítom a mai napig.Ha pedig elmegyek egy gyorsétterem előtt hánynom kell.
Ez is gyanús volt.
A másik a melleim amik már kb 3 hete fájnak.De nem ám a bimbóim hanem konkrétan a melleim a gyökereitől fájnak..
Ugye most már biztis hogy terhes vagyok ez egy nagyon érzékeny teszt.
20 éves vagyok.
Az is lehet hogy ciszta okozza a tüneteket és a pozitív tesztem!?
Ugye nem?
Egyből leugrott a második csík ahogy belemártottam.A képen is látszik milyen szép piros.Ugyanolyan mint a kontrollcsík.
Egyszerűen attól féltem ciszat miatt késik erre pozitív a tesztem.
Az ugye nem lehet hogy a ciszta csinál pozitív tesztet?
Még ugye el kell mennem dokihoz!
Utolsó menstruációm első napja kb jan.17-18-a.
Mi van ha elmegyek nagy boldogan és kiderül hogy ez a teszt csak álpozitív vagy ciszta miatt lett pozitív?
Most mégis mi a kérdés lényege?
Ciszta miatt nem lesz pozitív a teszt, egyértelműen terhes vagy.
Én úgy tudom, hogy cisztától lehet fals pozitív a teszt. Nekem is volt cisztám. Akkor az orvos is mondta. Bár nekem akkor sem lett pozitív a teszt. De ha vannak terhességi tüneteid is, akkor eléggé valószínű, hogy nem fals az eredmény :)
Egyébként lehet, hogy már múlt hónapban is azért nem jött meg, mert már akkor terhes voltál. Minél előbb menj orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!