Reggel csinaltam, mint ha lett volna valamicske. Most ertem haza, es latszik a 2. vonal. Soha se volt rajta ilyen meg, orakkal kesobb se. Tapasztalat erdekelne. Reggelre van egy facellem. 19-20. napom, 24 napos ciklusokkal.
Azt nem értem, hogy mi nem világos azon, hogy a tesztben le van írva, hogy meghatározott időn belül értékelhető, utána nem. Ha utána jött ki második csík,akkor azt nem lehet értékelni.
És ha 24 naposak a ciklusaid, akkor teljesen felesleges 19-20. napon tesztelni. Majd ha a 24. napon nem jön meg a vérzésed, akkor a 25. nap reggelén tesztelj. Előbb teljesen felesleges.
2018. márc. 13. 18:41
3/12 anonim válasza:
Amúgy nekem is 24-25 napos ciklusaim vannak, Gabriel tesztet használtam, amikor terhes lettem a kisfiammal. A 31. napon teszteltem. Nyilván tök egyértelmű pozitív lett, a második teljesen erős csík lett, javaslom neked is, hogy várj türelemmel!
2018. márc. 13. 18:43
4/12 anonim válasza:
Ilyenkor teljesen elázik már a teszt és látszani kezd a csík helye. Nem lehet pozitívnak értékelni sajnos, de csinálj majd egy újat. Időn belül ertekeld!
2018. márc. 13. 19:04
5/12 A kérdező kommentje:
A normalis valaszokat koszonom. Senki se mondta, hogy pozitiv! Meg soha szaradas utan se volt rajta ilyen az elmult 1,5 evben, igy tapasztalatot kerdeztem! Nem azt, hogy pozi-e, ennyire nem vagyok sotet! O.o
Ha valakinek van tapasztalata, szivesen fogadnam.
2018. márc. 13. 20:11
6/12 anonim válasza:
De milyen tapasztalat? Hogy a negatív az negatív? Más tapasztalata a te helyzetedet mennyiben befolyásolja?
2018. márc. 13. 20:43
7/12 A kérdező kommentje:
Ez a fajta is szaradasi csikos mar? X epil oke, facelle is volt mar szaradasi csikos, de ez a fajta is? Ennyi a kerdesem. Bar kezdem banni, hogy kerdezni merek, amire egyebkent ez az oldal valo...
2018. márc. 13. 20:51
8/12 anonim válasza:
19-20.apon minek tesztelsz??
2018. márc. 13. 20:58
9/12 anonim válasza:
Sztem van esélye. Késés előtti tesztem nekem is időn túl lett pozitív, utána már időn belül. De a gabrielnél már láttam sajnos szellemcsikot... megcsináltad a facellet?
2018. márc. 14. 12:28
10/12 anonim válasza:
Ha akkor csinálsz tesztet, amikor már nagy eséllyel hcg is van a szervezetedben, és ez nem az aktuális vérzés előtt van napokkal, hanem ha már késik, akkor nem lesz sem száradási csíkos, sem szellemcsíkos, hanem lesz egy szép pozitív teszted, amennyiben terhes vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!