Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek a tesztem?

Megneznetek a tesztem?

Figyelt kérdés

Nem tul jo a minosege de valami szurkes folt szeru valami van az egyik oldalon. Az az a bizonyos szellemcsik vagy azasi csik?

[link]

2017. nov. 4. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány napja volt az aktus? Mikor kellene megjönnie?
2017. nov. 4. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Netrol vett teszt?

20db negativ ilyen tesztem van mar ga netrol vett.

15hkm

(Egyebkent csak egy csikot latok)

2017. nov. 4. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:

A ciklusom 28-31naposak szoktak lenni. Most a 42.napjan tartok es nem igazan erzem hogy meg akarna jonni. Ami furcsa meg hogy az elozo menstruaciom 40.napra jott meg. Jobboldali petefeszkemben cisztat erzek (kivulrol lathatoan kicsit kijjebb is domborodik a hasam petefeszek tajekon).

Ezt a tesztet a dm-ben vettem (Intimed Pregnancy). Nincs semmifele tunetem. Se terhessegi, sem pedig pmsem. 1 dolog volt amit furaltam, hogy kb egy hete amikor szexeltunk fajt, amikor beljebb nyomta (bocsi a megfogalmazasert). Egyebkent osszevissza de rendszeresen szexelunk, nem vedekezunk.

Kisse aggodom, hogy mi tortenik velem, hetfon megyek orvoshoz.

2017. nov. 4. 11:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Itt egy masik kep hatha ezen jobban latszik

[link]

2017. nov. 4. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Bocsi. Rossz linket kuldtem. Az kicsinyitett kep es rosszabb minosegu.

Ez jobb: [link]

2017. nov. 4. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nagy valószínűséggel a ciszta miatt késik ilyen sokat. Legjobb lesz, ha elmész egy ultrahangra.
2017. nov. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!