Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 65 éves, fiatalos, egészséges...

65 éves, fiatalos, egészséges nő fiatal férjjel babát szeretne. Vajon Magyarországon van-e erre lehetőség, hová lehet fordulni tanácsért?

Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 21:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
remélem nincs
2018. márc. 12. 06:04
 12/20 anonim ***** válasza:
98%
Ez igaz? Vagy csak fikció?
2018. márc. 12. 06:36
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meggondolatlanság.

Gondolj - gondoljon bele! Épp megtanul önálló lenni a gyermek, megtanulja a világát maga körül és 10 évesen végig kell szenvednie az anyukája halálát. Hát.. Én önzőségből nem okoznék ilyen fájdalmat a gyerekemnek, akit amúgy alig ismerhetek meg. Ez a döntés nem a gyerek érdekét szolgálja.

2018. márc. 12. 07:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Dugjanak, mint a nyulak, védekezés nélkül. Mi a probléma?

Jaaa, hogy a 65 éves fiatalos nem ugyanaz, mint a fiatal?

Inkább örüljön, hogy ezt a kort megélte. A mi családunkban a nők 62 éves korban haltak meg. :(

A férfiak fiatalabban. :(

2018. márc. 12. 08:18
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Sehova. A meddosegi kozpontok is csak 45 eves korig allnak szoba az emberrel, utana mar elkuldenek. 65 evesnek mar nincs peteerese, legyen akarmilyen fiatalos is. Nincs az az orvos, aki rontana pl. egy petesejtdonacioval a statisztikajat. Eselytelen a dolog.
2018. márc. 12. 08:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Két osztálytársamnak voltak idős szülei. Mindketten korán egyedül maradtak. 16 és 19 évesen álltak a világban szülők nélkül. Biztos jó lehetett ilyen fiatalon a beteg szüleiket ápolni, pelenkázni, majd suli mellett dolgozni, mert a gyámnak kijelölt testvér magára költötte az árvaellátást.
2018. márc. 12. 08:49
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha a nőnek elfogyott a petesejtje, már több éve rendszertelenül sem menstruál, akkor természetes úton nincs esély. Más petesejtjével lombik lehetséges, de nem hiszem, hogy itthon lenne intézmény, ahol vállalnák, hogy ilyen korú embert hormonokkal "zaklassanak", mert nagy a kockázata (trombózis, daganatok, vetélés, koraszülés, életveszélyes terhességi-szülési komplikációk - szóval jó eséllyel sajnos nem maradna fiatalos) és hát sem a petesejt-adományozást, sem a lombikot nem ilyen esetekre "találták ki". De kérdezzétek körbe az ezzel foglalkozó klinikákat, van-e az a pénz. Béranyaság itthon biztos törvénybe ütközik. Örökbefogadást pedig már írták, hogy 45 évnek kell lennie a korkülönbségnek. Max. azt lehet, hogy elválnak, a férj, ha elég fiatal, örökbe fogadhat (egészséges fehér csecsemőre várni kell jó pár évet egyedülálló férfiként), utána, tán a nő kb. 70 évesen korában újra összeházasodhatnak :o) De nem csak megélni kell legalább a gyerek érettségiét úgy, hogy a szülei támogatják őt és nem ő kényszerül őket, hanem pszichésen is azért ez már egy komoly szorongásforrás és generációs szakadék lenne.
2018. márc. 12. 08:54
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

Az örökbefogadásnál mindig a fiatalabb félt veszik.Ha itt pld a férj akkor az ő kora számít.

45 év korhatarár a csecsemőre vonatkozik.(Bár nem biztos)

2018. márc. 12. 09:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem akarnék ilyen korba gyereket.

[link]

2018. márc. 12. 10:40
 20/20 anonim válasza:
79%
És egy 65 éves hogy nevelné a gyerekét? Az egy dolog, hogy még amíg kicsi a gyerek, és ha tényleg egészséges a 65 éves nő, akkor bírná, de aztán már hamarosan elkezd gyengébb lenni meg könnyebben megbetegedni meg minden, mire 10 éves lesz a gyerek, addigra 75 éves lesz, nekem most a nagypapám annyi, és nincsen olyan állapotban, hogy folyamatosan suliba hordjon egy gyereket, vigyázzon rá, vásároljon, főzzön rá, ápolja, meg minden... arról meg ne is beszéljünk, hogy én is idős szülők gyereke vagyok, és apukám tavaly ment el, pont 65 évesen, én 15 voltam. És az sem volt könnyű, szerintem a gyerek érdekében felejtsétek ezt el.
2018. márc. 12. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!