Mi lehet a gond? Tapasztalatok?
Én is hasonló cipőben jártam. A gyógyszer elhagyása után borzasztó rendszertelen volt a mensim, sőt volt hogy ki is maradt. Nekem 6-7 hónap után állt be, és akkor 35 napos ciklusaim voltak (előtte 28 naposak voltak). Nekem is azt mondta a dokim hogy hagyjak időt a szervezetemnek hogy helyre álljon.
Én vezettem a mensimet a ciklus.hu oldalon. 3-4 havi mensi dátum után kitudod számítani egy kalkulátor segítségével hogy milyen ciklus hosszal kell kiszámolni a peteérésedet. (nekem segített). A 8. hónapban csináltam ovulációs tesztet, amikor pozitív lett utána 4 napig mindig együtt voltunk a párommal, és most 5 hetes kismama vagyok. :-) Nekem javasolták a barátcserje kapszulát a mensi beállításához, de mire kiakartam próbálni teherbe estem,ezért nincs ezzel kapcsolatosan tapasztalatom. Remélem segítettem egy kicsit! Szorítok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!