Petevezeték átjárhatósági (HSG) - nem sikerült a beavatkozás?!?!
Pár napja estem túl a vizsgálaton. A katéter visszacsúszott, a kontrasztanyag visszafolyt. A zárójelentésen nincs egyértelműen leírva, hogy elzáródásom lenne, de szóban az orvos közölte, hogy mindkét oldalon el vagyok záródva, és a kontrasztanyag visszafolyása is ezért volt, de nem tudta kizárni 100%-an, hogy nem a katéter elmozdulása volt a baj.
Nem győzött meg, így megismételném. Budapesten érdekelne UH-s hely. Tud valaki nekem ebben segíteni? (Cím, telefonszám, árak) Köszönöm!
Nézd meg az alábbi honlapot: ujvaridr.hu
A doktor úr csinál UH-s átjárhatóságit, HYCOSY-t. Kb. 50e Ft, mert a kontrasztanyag nagyon drága. Mi még őszig várunk vele, gyakorlati tapasztalatom nincs, de szerinte sokkal kíméletesebb mint a röntgenes, sokkal jobban a kép, és nem időhöz kötött, mint a röntgen.
A doktor úr egyébként nagyon emberséges, szimpatikus, a valaha volt legjobb nőgyógyász, akivel találkoztam. Minden kérdésemet megválaszolja. Sajnos júliusig szabin van.
Köszönöm szépen! Mindenképpen UH-t szeretnék, sajnos már van tapasztalat, és valami kíméletesebb eljárást keresünk.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!