Mensi elott egy hettel pozi teszt?
Figyelt kérdés
Nos arrol lenne szo hogy a hetvegere jovo het elejen nem kellene megjonni,de viszont megerzesbol teszteltem egyet es ugyan halvany,de lathatoan pozi a teszt.Valaki tapasztalt mar ilyen,es ha igen lett is baba belole?2018. márc. 5. 12:04
2/7 A kérdező kommentje:
De ennyivel elobb? Altalaban 34 napos a ciklusom,sot volt mar 50 napos is egy parszor
2018. márc. 5. 12:12
3/7 anonim válasza:
sztem lehet, nekem 30 naposak a ciklusaim, legutóbb a 14. napon volt pe. előtte meg volt h a 23. napon. ha van ovu teszted, azt is megnézheted. ha erősen pozitív az terhességre utal így a ciklus végén. egyébként csinálj tesztet holnap v. 2 nap múlva is h biztosra menj. Én babára tippelek :D
4/7 anonim válasza:
Mintha én írtam volna!
Vasárnap, hétfő fele kell megjönnie. Ma elkapott egy érzés és teszteltem. Nem szoktam hamarabb! Pozitív lett. Én is csodálkozok.
Mutatsz képet?
5/7 anonim válasza:
Én is hétfőre nem várom. Ma teszteltem de nekem negatív lett. Hétfőig biztos nem fogok tesztelni. Kivárom
6/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon hamar egyértelműen pozitív lett! 9 nappal ovu után esti pisiből! :) megmutatod?
7/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem tartottam meg,eleg halvanyka,ferjem szerint nem is latszik.Megvarom hogy kessen es akkor kerek idopontot dokitol.
2018. márc. 5. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!