Eshetek e teherbe?

Figyelt kérdés
Február 26-án jött meg a menstruációm, március 1-én elmúlt 2-án 3-án 4-én védekezés nélkül szexeltűnt a barátommal nagyon szeretnénk kisbabát és ezért mindent megprobálunk de nem tudom hogy 8gy lehetek e terhes...

2018. márc. 5. 06:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok...
2018. márc. 7. 07:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Egyébként már utána néztem Google ba de mindenhol mást írnak néztem mások kérdéseit itt a gyakori kérdések és válaszokon de itt is más mindenkinek a tapasztalata de mi már elég régóta próbálkozunk de fogalmam sincs mit kéne tennem vagy mik a tünetei... Kétségbe vagyok esve..
2018. márc. 7. 07:27
 13/22 anonim válasza:

Mi lenne, ha elmennél egy nőgyógyászhoz konzultálni még egyszer?

Gondolom, ha próbálkoztok, jártál már nála előzetesen...

Mindenkinek más a tapasztalása, s mint mondottam volt elsőként, itt biztosan nem kapsz választ a kérdésedre...látatlanban, vizsgálat nélkül.

2018. márc. 7. 07:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Először is gondold át újra ezt a babát szeretnék dolgot! Egy gyerek nem hetekre jelet elfoglatságot! Te életed végéig anya leszel!!! Akkor is mikor a barátnőid bulizni meg fesztiválozni mennek! Te otthon fogsz ülni a gyerekkel! Meszünik minden ami eddig az életed volt! Csak a gyerek lesz, etetés, pelenkázás fürdetés. Egy kisbaba hónapokig, van hogy évekig nem alussza át az éjszakát!

És miből tervezitek felnevelni? Szülés előtt 365 nap biztosított jogviszony kell( suli nem számít). Ha ez nincs meg havi 37000 forintot fogsz kapni! Ez épp elég a pelenkára, és ha tápszeres a baba a tápszerre. Mire megszületik kb 100 000-150 000 forint mire mindent megveszel neki! Hol fogtok lakni? Ha azt szeretnéd hogy egészséges legyen 300 000 az oltások ára 2 éves koráig! Ja és bölcsibe se adhatod ingyen, csak ha viszed a munkáltatói igazolást hogy elmentél dolgozni. Szóval biztos hogy jól átgondoltad?!?! Szülőnek lenni nem vicc, vagy játék!

Legyél még fiatal, élj, bulizz! Dolgozz, teremts meg minden körülményt a gyermeked számára!

2018. márc. 7. 07:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Van lakásunk saját van rá pénzünk ha nem terveztünk volna meg ezeketa dolgokat nem vállalnék babát... Bulizás edogsem jártam barátok edogsem voltak a saját tesoimat is én neveltem fel... Akkor a saját gyerekemet is bírok...
2018. márc. 7. 07:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát akkor legyen, biztos megértél rá! Hidd el, nem tapasztalat nélkül írtam amit írtam! Védőnőként dolgozom már 11 éve. Tudom hogy lehet megmagyarázni neked mi vár rád. De hidd el 23-26 évesen fájni fog a szíved minden után amit kihagytál! Jusson akkor ez eszedbe!

És aki le akar beszélni hidd el csak jót akar!

2018. márc. 7. 08:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Tegnap volt pete érésem és akkor is együtt voltunk védekezés nélkül... Menyi az eséje?
2018. márc. 9. 05:20
 18/22 anonim ***** válasza:
50-50% vagy összejött, vagy nem. Két hét múlva tesztelj. De ha ennyire rágörcsölsz hátráltatod a dolgot!!!!
2018. márc. 9. 09:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Igazából nem 50-50... hanem csak 20%, két teljesen egészséges embernél is, ideális körülmények között. Légy türelemmel, ennél többet nem tudsz tenni. Miért ilyen sietős?
2018. márc. 10. 00:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Fent írta hogy 18... aki ilyen korban megvan feszül be a gyerekért az épp végez a iskolával és nem akar elmenni dolgozni. Vagy magához akarja lánc ölni a pasiját... gratulálok, szép karrier!
2018. márc. 10. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!