Eshetek e teherbe?
Mi lenne, ha elmennél egy nőgyógyászhoz konzultálni még egyszer?
Gondolom, ha próbálkoztok, jártál már nála előzetesen...
Mindenkinek más a tapasztalása, s mint mondottam volt elsőként, itt biztosan nem kapsz választ a kérdésedre...látatlanban, vizsgálat nélkül.
Először is gondold át újra ezt a babát szeretnék dolgot! Egy gyerek nem hetekre jelet elfoglatságot! Te életed végéig anya leszel!!! Akkor is mikor a barátnőid bulizni meg fesztiválozni mennek! Te otthon fogsz ülni a gyerekkel! Meszünik minden ami eddig az életed volt! Csak a gyerek lesz, etetés, pelenkázás fürdetés. Egy kisbaba hónapokig, van hogy évekig nem alussza át az éjszakát!
És miből tervezitek felnevelni? Szülés előtt 365 nap biztosított jogviszony kell( suli nem számít). Ha ez nincs meg havi 37000 forintot fogsz kapni! Ez épp elég a pelenkára, és ha tápszeres a baba a tápszerre. Mire megszületik kb 100 000-150 000 forint mire mindent megveszel neki! Hol fogtok lakni? Ha azt szeretnéd hogy egészséges legyen 300 000 az oltások ára 2 éves koráig! Ja és bölcsibe se adhatod ingyen, csak ha viszed a munkáltatói igazolást hogy elmentél dolgozni. Szóval biztos hogy jól átgondoltad?!?! Szülőnek lenni nem vicc, vagy játék!
Legyél még fiatal, élj, bulizz! Dolgozz, teremts meg minden körülményt a gyermeked számára!
Hát akkor legyen, biztos megértél rá! Hidd el, nem tapasztalat nélkül írtam amit írtam! Védőnőként dolgozom már 11 éve. Tudom hogy lehet megmagyarázni neked mi vár rád. De hidd el 23-26 évesen fájni fog a szíved minden után amit kihagytál! Jusson akkor ez eszedbe!
És aki le akar beszélni hidd el csak jót akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!