Február 26-án jött meg a menstruációm, március 1-én elmúlt 2-án 3-án 4-én védekezés nélkül szexeltűnt a barátommal nagyon szeretnénk kisbabát és ezért mindent megprobálunk de nem tudom hogy 8gy lehetek e terhes...
Mióta próbálkoztok? Nőgyógyásszal beszéltél már? Voltál már kivizsgáláson?
Erre a választ nem valószínű, hogy itt kapod meg...
2018. márc. 5. 07:15
2/22 anonim válasza:
Eshetsz. Igen. A menstruacios ciklus barmely szakaszsaban, kusebb-nagyobb valoszinuseggel.
2018. márc. 5. 07:23
3/22 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid?
2018. márc. 5. 07:23
4/22 anonim válasza:
Ha 28 naposak a ciklusaid, akkor az utolsó mensid első napjától számított 9-14. napon van a legnagyobb esélyed teherbeesni.
2018. márc. 5. 07:39
5/22 anonim válasza:
Google, megtermékenyítés! Vagy figyelj jobban biológia órán 😉
Ja és nem, most tuti nem lettél terhes!
2018. márc. 5. 08:20
6/22 A kérdező kommentje:
24 napos a ciklusom.. A bunkó megjegyzéseket nem vagyok hajlandó észre venni.. Szerintem én normálisan kérdeztem..
2018. márc. 5. 14:33
7/22 anonim válasza:
Ha 24 napos akkor a 6-10 nap körül érdemes mindent bevetni. De onnan tudhatod gazán, hogy termékeny vagy, hogy a hüvelyi folyásod megváltozik. Bő, átlátszó és nyúlós lesz, mint a tojásfehérje. Az ez "felszárad", akkor elmúlt a peteérésed és a terhesség esélye is minimálisra csökken. Persze előfordulhat, hogy ezek kívül is termékeny vagy, de kiszámíthatóan csak ekkor mehettek biztosra.
2018. márc. 5. 15:13
8/22 anonim válasza:
igen, 6-10 nap közt. Használhatsz ovulációs tesztet is, az is segít megállapítani. Húzzatok bele azért a következő napokban is :)
2018. márc. 5. 15:57
9/22 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy mégis teherbe estem... Akkor mi a jele hogy sikerült?
2018. márc. 7. 06:46
10/22 anonim válasza:
Semmi mert 99% hogy nem vagy terhes! Ha 26. Volt a ciklusod első napja akkor még peteérésed sem volt. Ha esetleg azon ritka nők táborába tartozol akiknek korai peteérése van akkor sem lenne semmi tüneted. Megtermékenyítéstől számított 7-10 nap a beágyazódás, innentől termelődik a Hcg hormon ami a terhességi tünetekért felel! De a legtöbb nő csak a menzesz kimaradása után észlel bármiféle tünetet! Szóval mint feljebb is tanácsolta neked valaki olvass utánna a Google Ben a megtermékenyítés folyamatának! Esetleg vezess hőgörbét, vegyél lh tesztet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!