Lehet esély a babára?
Utolso verzesem elso napja februar 1-en volt. A peteerest a naptar februar 22-ere irta, viszont 1 hettel hamarabb volt mert ereztem is es ragados nyakom is volt. Azota mar 2 het eltelt. Kb 1 hete sokszor vagyok rosszul, emelygek, hol fel vagyok puffadva hol nem, nekem a hom alacsony szokott lenni 35,0-35,6ig, de mostanaban van amikor 36 fole megy, minden bajom van. Kovetkezo mensit marc.8-ara irja. De mar tanacstalan vagyok, 1 hete lassan megfog jonni erzesem van; hol erosebben hol gyengebben.
Nem mondom hogy biztos terhes vagyok, de azt sem hogy most nem sikerult vegre. Varjam meg a marc. 8-at es akorul teszteljek, vagy mar csinalhatom?
Volt mar valaki hasonlo cipoben? Mi lett a vege, lett baba? Irjatok legyszi!
Egyebkent nagyon szeretnenk a babat!
Mitől vagy ilyen leveszett?
Vagy terhes vagy vagy nem. Attól mert a hőd 35,6-ról 36 fölé megy, még senki se következtet gyerekre.
A mindjárt megjön érzés meg normális akkor is ha terhes vagy, meg akkor is ha nem és megjön hamarosan...
Ha 8-ára várod a vérzést, akkor a teszt már kimutatja ha terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!