Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet esély a babára?

Lehet esély a babára?

Figyelt kérdés

Utolso verzesem elso napja februar 1-en volt. A peteerest a naptar februar 22-ere irta, viszont 1 hettel hamarabb volt mert ereztem is es ragados nyakom is volt. Azota mar 2 het eltelt. Kb 1 hete sokszor vagyok rosszul, emelygek, hol fel vagyok puffadva hol nem, nekem a hom alacsony szokott lenni 35,0-35,6ig, de mostanaban van amikor 36 fole megy, minden bajom van. Kovetkezo mensit marc.8-ara irja. De mar tanacstalan vagyok, 1 hete lassan megfog jonni erzesem van; hol erosebben hol gyengebben.

Nem mondom hogy biztos terhes vagyok, de azt sem hogy most nem sikerult vegre. Varjam meg a marc. 8-at es akorul teszteljek, vagy mar csinalhatom?

Volt mar valaki hasonlo cipoben? Mi lett a vege, lett baba? Irjatok legyszi!

Egyebkent nagyon szeretnenk a babat!

2018. márc. 2. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Mitől vagy ilyen leveszett?

Vagy terhes vagy vagy nem. Attól mert a hőd 35,6-ról 36 fölé megy, még senki se következtet gyerekre.

A mindjárt megjön érzés meg normális akkor is ha terhes vagy, meg akkor is ha nem és megjön hamarosan...

Ha 8-ára várod a vérzést, akkor a teszt már kimutatja ha terhes vagy.

2018. márc. 2. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
˙elveszett
2018. márc. 2. 12:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Te meg mitol vagy ilyen myers?
2018. márc. 2. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
nyers
2018. márc. 2. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet pozitív is és áradozhatnék neked, hogy ezek a tünetek babára utalnak, csak ez hazugság lenne...
2018. márc. 2. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindegy, hamarosan kiderul, nem elem bele magam mert eddig sem sikerult, csak most masabb minden mint eddig..
2018. márc. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!