Mintha lenne egy nagyon halvany 2. De nem tudom eldonteni hogy van e vmi szine vagy full szurke. Megnezetek?
Ez volt a mai, nem tudom hogy egyaltalan latni-e v mit a kepen.. De szerintem ez a honap mar eluszott:/
7.nap kesesnel teszteltem ujra.. Negativ lett.. Viszont azota se jott meg, ugynezki kimarad ez a honap valamiert, nem is ertem..:/
Szomoru vagyok mert remenykedtem.
Koszonom a valaszod, ez eleg biztato:)
Azota nem csinaltam ujabb tesztet, elege osszezavart es elkezdtem remenykedni aztan meg ugye semmi..
19-20-an kellene megjonnie a kovetkezo havinak, azt mindenkepp kivarom mostmar, akkor tesztelek megint 1 et kivancsisagbol, de eredmenytol fuggetlenul elmegyek akkor orvoshoz hogy mi lehet, mert 1 kimarad se normalis, de ha az azutani is kesik akkor pedig elhagyhatatlan a vizsgalat szerintem.
Amit furcsalok hogy 1 hete nagyon sokszor hanyingerem van, de ez csak inger.. pedig ram nem jellemzo meg betegsegnel se plane nem siman. Viszont azt gondolom hogy tunetnek korai lenne, plusz ha az, akkor a teszt is konkretabban mutatna nem csak ilyen halvanyan..:/
Azert megmondom oszinten eleg eros keztetest erzek hogy csinaljak meg egy tesztet, de ezt a par napot mar kibirom.
Enis normalisabb tesztet vettem gyogyszertarba remelve hogy azzal nem lesz ilyen gond, de latod.. igy se egyertelmu sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!