Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha lenne egy nagyon...

Mintha lenne egy nagyon halvany 2. De nem tudom eldonteni hogy van e vmi szine vagy full szurke. Megnezetek?

Figyelt kérdés

[link]

Koszonom.

2018. márc. 1. 22:08
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
2 napja kesik, akkor teszteltem ugye, de egyenlore semmi.
2018. márc. 3. 12:58
 22/32 A kérdező kommentje:

[link]

Ez volt a mai, nem tudom hogy egyaltalan latni-e v mit a kepen.. De szerintem ez a honap mar eluszott:/

2018. márc. 3. 13:52
 23/32 anonim ***** válasza:
Lehet picit meg varni kell, ha nem jönne meg akkor kedden probald ujra. Drukkolok :)
2018. márc. 3. 16:07
 24/32 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast!:)
2018. márc. 3. 18:46
 25/32 anonim ***** válasza:
Na miújság?
2018. márc. 5. 09:10
 26/32 A kérdező kommentje:
Meg nem jott meg, kivarom az 1 het kesest es akkor tesztelek ujra, mert ezektol a halvany vagy van valami vagy nincs tesztektol csak kiborulok.
2018. márc. 5. 12:18
 27/32 anonim ***** válasza:
Mi újság veled kérdező? Van baba?
2018. márc. 11. 08:07
 28/32 A kérdező kommentje:

7.nap kesesnel teszteltem ujra.. Negativ lett.. Viszont azota se jott meg, ugynezki kimarad ez a honap valamiert, nem is ertem..:/

Szomoru vagyok mert remenykedtem.

2018. márc. 11. 14:05
 29/32 anonim ***** válasza:
Szia,Nekem annó két hét késés után is csak ilyen halvány rózsaszin volt a tesztem mint Neked,elmentem dokihoz,azt mondta nem lát semmit,csak megvastgodott méhnyálkahártyát.1 hét múlva vissza mentem,addigra már lett erősebb tesztem is,és akkor már a doki is látta,hogy csak sikerült a baba.Szóval késés után a harmadik hétre lett olyan tesztem amin egyértelműen látszódott a második csík is. (Pedig nem gagyi teszteket vettem).Azóta már májusban tölti a 4 évet,az Én kis halvány rózsaszín csíkom. :) Drukkolok,hogy sikerüljön.Légyszi irj,hogy milett azóta
2018. márc. 14. 21:31
 30/32 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod, ez eleg biztato:)

Azota nem csinaltam ujabb tesztet, elege osszezavart es elkezdtem remenykedni aztan meg ugye semmi..

19-20-an kellene megjonnie a kovetkezo havinak, azt mindenkepp kivarom mostmar, akkor tesztelek megint 1 et kivancsisagbol, de eredmenytol fuggetlenul elmegyek akkor orvoshoz hogy mi lehet, mert 1 kimarad se normalis, de ha az azutani is kesik akkor pedig elhagyhatatlan a vizsgalat szerintem.

Amit furcsalok hogy 1 hete nagyon sokszor hanyingerem van, de ez csak inger.. pedig ram nem jellemzo meg betegsegnel se plane nem siman. Viszont azt gondolom hogy tunetnek korai lenne, plusz ha az, akkor a teszt is konkretabban mutatna nem csak ilyen halvanyan..:/

Azert megmondom oszinten eleg eros keztetest erzek hogy csinaljak meg egy tesztet, de ezt a par napot mar kibirom.

Enis normalisabb tesztet vettem gyogyszertarba remelve hogy azzal nem lesz ilyen gond, de latod.. igy se egyertelmu sajnos.

2018. márc. 14. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!