Mintha lenne egy nagyon halvany 2. De nem tudom eldonteni hogy van e vmi szine vagy full szurke. Megnezetek?
2018. márc. 1. 22:08
11/32 anonim válasza:
Szia. Nekem epp ilyen volt, aztan szepen erősödött, vegül digitalis clearblue kimutatta az igazsagot :) + Halkan Gratulalok. Tesztelj 2nap mulva :)
12/32 anonim válasza:
Nem értem, hogy aki ennyire bizonytalan, miért nem vesz egy clearblue tesztet, inkább kifizetem azt a 2000 ft-ot egyben, mint 2 naponta 1000 ft-ot gagyi tesztekre, amin keresgélhetem a csíkokat. A clearblue-n nem kell semmit keresgélni, az megmutatja, hogy terhes vagy-e vagy sem. (Persze, ha jókor tesztelsz.)
Nekem ez határozottan negatívnak tűnik.
13/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolso nem 100 ftos teszt.. Gyogyszertari teszt First Step a neve. Kulfolfon lakok itt ezt kaptam.
Koszonom szepen a valaszokat, hoztam meg 2 tesztet (17.90€:D nem 100ft)
Holnap reggel megcsinalok egyet es irom az eredemenyt utana:)
2018. márc. 2. 10:00
14/32 anonim válasza:
Majd ird meg az eredmenyt! 😊 drukkolok!! 1-es voltam.
15/32 anonim válasza:
Szerintem rózsaszín a második csík, drukkolok! :)
16/32 A kérdező kommentje:
Megirom mindenkepp, koszonom 😊
2018. márc. 2. 15:56
18/32 A kérdező kommentje:
Szia. Igen most csinaltam meg, masik fajtaju tesztet hoztam tegnap (SensaTestUltra), ezen viszont negativ:/
2018. márc. 3. 10:26
19/32 A kérdező kommentje:
Ahogy megcsinaltam irtam is :D ahogy utana meg nezegettem mintha nagyon halvanyan ezen is latszodna picit, de erosebb nem lett..
2018. márc. 3. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!