Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor lehetek terhes?

Edina199619 kérdése:

Most akkor lehetek terhes?

Figyelt kérdés

száz különböző oldalon száz különböző tapasztalatot olvasok ezért gondoltam, hogy felteszem én a kérdéseimet, bár már csak pár napom van a nem vártig.

A tüneteim az együttlét után egy héttel jelentkeztek. Először a hátam kezdett fájni alul ami 3 napig tartott de azt olvatam, hogy ez nem lehet jel. Aztán jött , hogy az egyik délután hányingerem volt de csak egy fél óráig szóval nem gondolom, hogy ez jel lenne. Most vagyok a nem várt előtt kb 5 nappal. 4 napja tapintásra érzékeny a mell alul és oldalt, úgy érzem, hogy a szagokra kicsitt rosszabbul reagálok mint eddig ami azt jelenti hogy ölendezésig fajul néha. Egyszer szurkált a haam alja de ez csak egyszer volt kb 5 nappal ezelőtt és kicsit több vizes folyásom van(amit eddig soha nem tapasztaltam, vagy csak olyan kis mennyiségben volt, hogy nem vettem észre) és most fájdogál a fejem meg a medence csontom , nem tudom ez mennyire tartozik hozzá :D. Meg még amiből azt ondoltam, hogy jel lehet, hogy imádom a kefírt és most nem bírom megenni egyszerűen.

2018. febr. 26. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1: kamukérdés. 2: annyira akarom a gyereket hogy mindent vebeszélek magamnak tipikus esete. Bármelyik is álljon fent, szánalmas vagy.
2018. febr. 26. 23:30
 12/15 Zoequeen ***** válasza:
43%
Már elnézést de miért szánalmas .... hat ha szeretne gyereket akkor persze hogy mindent figyel magan es vannak olyan emberek akiknek olyan erzekeny a testük hogy elöbb is ereznek valamit... en nekem is van meg 4nap a mensiig es nagyon feszül a mellem nagyon eres es a mehem is nagyon faj ...
2018. febr. 27. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom ha a tünetek ennyire megjelennek, akkor már a tesztnek rég ki kellene mutatnia ha terhes vagy. 5 hetes terhes vagyok, a nemvárt előtt 5 nappal teszteltem egyértelmű pozitívat, nekem csak az érzékeny, feszülő mell volt tünet, hányinger még nincs, 5-6. héttől jelentkezik csak általában. Régóta próbálkoztunk már a babával és nekem is volt olyan hónap,hogy mindem terhességi tünetet produkáltam, úgyhogy simán be lehet beszélni ezeket, én is átéltem :-)

Predictor Early már kimutatná ha az vagy, javaslom, hogy vegyél egyet és megnyugtasd magad.

2018. febr. 27. 06:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Eddig ketszer voltam terhes,mimdkét alkalommal már a pozitív teszt előtt voltak tüneteim hányinger,szédelgés,hasszúrkálás,fáradtság,sűrű vizelési inger stbstb pedig nem voltam rásztresszelve a babára mert mindkétszer meglepi babánk volt.
2018. febr. 27. 06:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem mar a nem vart menstruacio elott 3-4 nappal sokkal jobban fajt a mellem mint altalaba normal menzesz elott, sokat aludtam es eleg surun jartam pisilni is.
2018. febr. 27. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!