Csík a Lillyn a ragasztás alatt. Na ez mi lehet?
Tegnap délben csináltam egy HCG line-t, az negatív lett, miután már két napja késik, gondoltam ha ma reggelig sem jön meg, akkor csinálok egy másik tesztet. Vettem egy Lilly-t. A kontroll csík a helyén van, szép erős, de a másik csík persze most sem jelent meg (viszont fény felé fordítva a ragasztás alatt, volt egy erős rózsaszín csík... ) ez mi lehet? Csak beképzelem, és az a ragasztástól van, vagy ott lenne a másik vonal?
Ha ez is negatív akkor mitől késhet?
Nekem is volt már ilyen, de nekem a ragasztás alatti 2. csík pár óra múlva eltűnt.
Ez a teszt egyelőre negatív, de ha mindig pontos a mensid, akkor bizony reménykedhetsz!
Egyébként én is kérdeztem tegnap a Lily-vel kapcsolatban... És írták többen, hogy nem a legjobb.
Úgy látszik, tegnap és ma nem teljesített jól, kb hármunknak, - tényleg másikkal kell próbálkozni...
Nagyon sajnálom! De légy pozitív, majd a kövi hónapban! Én is így vagyok ezzel!
Lehet azért darabos mert a szervezet tisztítja önmagát és most biztos a nyálkahártyádat fogja "frissíteni", gondolom ez olyan mint hogy hullik az ember haja és új nő helyette (egészségesebb). Így tuti 1-2 hónapon belül sikerül! Szorítok nagyon!
(én voltam aki szétszedte kíváncsiságból a negatív tesztet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!