Csík a Lillyn a ragasztás alatt. Na ez mi lehet?
Tegnap délben csináltam egy HCG line-t, az negatív lett, miután már két napja késik, gondoltam ha ma reggelig sem jön meg, akkor csinálok egy másik tesztet. Vettem egy Lilly-t. A kontroll csík a helyén van, szép erős, de a másik csík persze most sem jelent meg (viszont fény felé fordítva a ragasztás alatt, volt egy erős rózsaszín csík... ) ez mi lehet? Csak beképzelem, és az a ragasztástól van, vagy ott lenne a másik vonal?
Ha ez is negatív akkor mitől késhet?
És te teszteltél mással ami kimutatta? Tnap, tnap előtt egész nap görcsölt a hasam...de semmi... azért is gondoltam hogy baba... de miután ez a második teszt ami elvileg negatív, kezdek elkenődni... Te is úgy láttad a csíkot, ha fény felé fordítottad? És pont a ragasztás alatt volt, ugye?
Sajnálom ami veled történt... de a rossz után mindíg jó jön, úgyhogy hajrá... :-)
Nem akarlak elkeseríteni de ez nem pozitív. A ragasztás alatt azért látszik mert ott ér véget a vizeletet felfogó párna (vagy mi). Nekem is volt ilyen, de nem volt baba. Akkor pozitív ha a ragasztás feletti felületen jelenik meg a kontroll vonal alatt. Szerintem tesztelj mással!
Sok sikert és csíkokat!!! :)
Kíváncsiságból szétszedtem a negatív tesztemet, amivel negyed órája teszteltem. Hcg line. A ragasztás alatt közvetlen ahol a vatta véget ér rózsaszín. De szerintem ez akkor is negatív, mert nem hiszem hogy a tesztgyártók úgy találták volna fel a tesztet hogy ahhoz hogy lássuk a 2. csíkot szét kelljen szedni.
De persze ettől még lehetsz terhes, pár nap múlva csinálj másik tesztet! Drukkolok!
Én ajánlanám neked a Gábriel tesztet! Nekem az még nem hazudott, mikor nem volt csík, nem volt baba. Mikor volt csík, volt baba! Bár a kisfiamnál csak halványan látszódott a második csík, de azért nem kellett a fény felé tartani.
Sok sikert!
2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!