Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a teszt pozitív?

Szerintetek ez a teszt pozitív?

Figyelt kérdés

3 napja késik, nemvárt napján negatív volt a teszt. Ezt ma délután csináltam és nem tudom mire vélni!

[link]

2018. febr. 25. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem az lesz, tesztelj reggeli vizeletből!
2018. febr. 25. 19:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben csendben kezdenek orulni, de nagyon. Reggel tesztelj ujbol. :) Jelentkezz majd!
2018. febr. 25. 20:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, reggel tesztelek!
2018. febr. 25. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én tesztem is ilyen volt délutáni vizeletbol :) a reggeli vizeletbol másnap olyan erős pozi volt majd leugrott a tesztrol a csík :D ma már 9honapos a fiam 😊
2018. febr. 25. 20:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Az nem baj hogy 3 nap késéssel ilyen halvány?
2018. febr. 25. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Epp most teszteltem is egy ilyet :)

+++++++++

2018. febr. 25. 21:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megvolt a reggeli teszt! Határozottan erősebb lett a csík, legalábbis szabad szemmel nézve!

Viszont ennyi késés után nem kellene már erősebbnek lennie?

X-epil tesztet tudtam venni, olvastam hogy azok nem túl erősek, érzékenyek. Lehet hogy ezért ilyen halvány?

2 pozitív gyanús teszt csak nem tévedhet!

[link]

2018. febr. 26. 07:16
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Gratuláloook! 😊 ha meg akarod magad nyugtatni akkor szerintem vegyél egy Predictor Earlyt. Nekem a Predictor már jó erős volt,míg az x-epil akkor még csak halvány. De ez biztos erősödni fog! Ott a baby! 😊
2018. febr. 26. 07:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 2 hét késés után sem volt erős pozitív az x-epil teszt! Délutáni vizeletből a benu sajátmárkasa erős pozitív volt, az x-epil másnap reggeli vizeletből halvány pozitív! Szerintem ez a teszt nem is mutat erős pozitívat! Tesztelj másikkal, de várj pár napot(tudom ilyenkor a legnehezebb várni)! Ott lesz az a két erős csík! 😊
2018. febr. 26. 07:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyik fenti valaszolo vagyok. Gratulalok! Nekem volt szaradasi csikos x-epilem, az nem ilyen. Jo lenne ilyet teszteni. Boldog babavarast!!! 😁
2018. febr. 26. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!