Ma vettem terhessegi tesztet. Teszteltem és megjelent mind 2 teszten a 2 db csÍk. Az egyiken halványabban másikon már erősebben es mindkettőt ugyan azon a napon csinaltam! Kerdesem lenne hogy valaki volt mar ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 11:07
31/32 anonim válasza:
Ráérsz 7 hetesen a dokihoz menni, ha semmi panasz. Én nem tudok a Trimeszter vitaminról nyilatkozni, sima dm márkás kismama vitamint szedek (899 ft két havi) +magnerotot. Az elején még folsavat szedtem pluszba. A vérképem tökéletes. Szóval maradtam a dm-es vitaminnál. Előző babánál Gravidát kezdtem szedni, de folyton kihánytam, akkor váltottam a dm-esre ls akkor is bevált.
32/32 anonim válasza:
Első vagyok èn panangint gravidát szedek meg c vitamint plusz sok gyümölcsöt eszek 9 hetesen voltam vérvételen akkor tökéletes volt minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!