Ma vettem terhessegi tesztet. Teszteltem és megjelent mind 2 teszten a 2 db csÍk. Az egyiken halványabban másikon már erősebben es mindkettőt ugyan azon a napon csinaltam! Kerdesem lenne hogy valaki volt mar ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 11:07
21/32 A kérdező kommentje:
Cycloest a márkája az elsőnek! A 2. a clearblue. Az erősebben is jött ki mint a cycloest. A digitális meg nem működött pedig jó penzért adták! Holnap reggel teszt! Alig varom hogy mi lesz :)
2018. febr. 24. 22:15
22/32 anonim válasza:
Egyértelmű pozi nekem is ilyen halvány volt először a Clear Blue. Amúgy utána én is minden nap teszteltem és rájöttem,hogy igazuk van azoknak,akik azt mondják 3 naponta érdemes :D
24/32 anonim válasza:
Óriási gratula. Nagyon Boldog babavárást:)
25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2018. febr. 25. 08:30
26/32 anonim válasza:
Gratulalok! Jo babavarast! Sok egeszseget!
27/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mikor menjek először orvoshoz?
2018. febr. 25. 10:13
28/32 anonim válasza:
Első vagyok ! Gratulálok !! Sztem várj még 2 hetet addigra kell lenni szívhangnak én egyből mentem dokihoz annyira örültem de 2 hét múlva rendelt vissza :)
29/32 anonim válasza:
6-7 hetesen elég orvoshoz menni, gratulálok!
30/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jókívánságot!
2 hét múlva akkor elmegyek dokihoz! Mi a veleményetek a trimeszter 1. Vitaminrol? Febr elejétől már szedem!
2018. febr. 25. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!