Palástfű tea egész ciklusban, megszakítás nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Palástfű teát lehet inni egész ciklusban, megszakítás nélkül? Cickafark nem jöhet szóba szoptatás miatt, ezért arra gondoltam, hogy a palástfüvet innám végig. Vagy csak pé.-től? Mi a véleményetek?2018. febr. 22. 13:33
1/9 anonim válasza:
én úgy tudom azt csak peteéréstől lehet
2/9 anonim válasza:
A progeszteron termelésre hat. Ha egész ciklusban iszod, gátolhatja a peteérést.
3/9 anonim válasza:
Hormonra ható gyógyteát nem csak felesleges, hanem buta felelőtlenség észnélkül fogyasztani. Hazavágod a ciklusodat aztán hónapok mire rendbe teszi a dokid...
Ez olyan mintha azt írnád hogy nem szedhetsz torokgyuszira homeo bogyót akkor hát ucci szedsz egy masfajta homeo bogyót folyamatosan, mert csak. Mi értelme?!
4/9 anonim válasza:
Csak peteérés után..
Van már peteérésed??
5/9 A kérdező kommentje:
Van már peteérésem, szépen beállt a ciklus 17. napjára, egymás után két hónapban voltak pozitív tesztjeim, de megjött a menzeszem, a doki meg konkrétan lehülyézett, hogy maga nem volt terhes, ha meg az volt, elvetélt. Szóval megpróbálnám a palásfű teát, hátha azzal sikerülne megtartani a magzatot
2018. febr. 24. 09:57
7/9 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi lennék, hogy alakult azóta a dolog, mert nekem vetélés után mindig terhes tüneteim voltak, de erősen és mindig megjött, én is kipróbálnám, mert 10 napos a luteálisom, valakinek összejött a kitolás és a baba ezzel?
8/9 anonim válasza:
Én is iszom a palástfüvet, de a peteérés után 2 nappal kezdtem csak el inni. 4.-én nem várom, de tegnap szurkált a méhem és a hüvelyem. Csak azt nem tudom pl. hogy a menzesz napján abba kell hagyni? vagy ha nem hagyom abba akkor is megjön? vagy a peteéréstől számított 14. napig kell inni? Különben olvastam a napokban, hogy a peteérést is segíti a palásfű és egész hónapban is iható. Valakinek tapasztalat? Miért iszod a palástfüvet? Nekem nem csak a baba miatt volt aktuális, hanem múlt hónapban nagyon erős volt a mensim, gondoltam ettől kicsit jobb lesz az is.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül nem ittam egész ciklusban, csak peteérés után, de addig, amíg meg nem jött. Augusztusban teszteltem pozitívat, és most hagytam abba a pslástfűtea ivását 13 hetesen :)
2018. okt. 8. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!