Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan mintha fájna az egész...

Olyan mintha fájna az egész méhem. Vagy petefészkem. Mi ez?

Figyelt kérdés

Tegnap mikor leültem is fájt.vagy ha mozdultam.felfázva nem érzem magam.márcsak krémes folyásom van.Pé már elmúlt.10 napom van még a nem vártig.

Kisfiunknak testvérkét szeretnénk.

Beágyazodásnak még hamar lenne nem?

Mármint a fájdalom.

2018. jan. 26. 07:23
 1/6 A kérdező kommentje:

Olyan furcsa mintha valami akkor fájna mikor leülök.nyomódna valami.Nem tudom ez mit jelenthet?vagy volt valakinek mar hasonló.

Együttléttől nem fájhat 2 napja nem volt.

2018. jan. 26. 07:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzáfűznék hogy hátrahajló méhem van.ha ez jelent valamit.
2018. jan. 26. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Légy türelemmel és ki fog derülni, terhes vagy-e. Bármilyen tünetet írhatsz, senki nem fogja tudni addig, hogy közelgő menzesz, bélmozgás vagy terhesség okozza-e. Csak ha tényleg baba lett, fogod visszanézve azt mondani, hogy na ez az volt.
2018. jan. 26. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem peteéréskor fájt így.
2018. jan. 26. 08:14
 5/6 anonim ***** válasza:

legy turelmes! en vegiggorcsoltem 8honapot... mindig megjott :/ mikor nem torodtem vele azonnal jott a bebi :)

9hkm

2018. jan. 26. 08:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Ne értsétek félre nem görcsölök rá.csak nem értem gyulladás lenne.

Peteérés kesöi lenne.

2018. jan. 26. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!