Olyan mintha fájna az egész méhem. Vagy petefészkem. Mi ez?
Figyelt kérdés
Tegnap mikor leültem is fájt.vagy ha mozdultam.felfázva nem érzem magam.márcsak krémes folyásom van.Pé már elmúlt.10 napom van még a nem vártig.
Kisfiunknak testvérkét szeretnénk.
Beágyazodásnak még hamar lenne nem?
Mármint a fájdalom.
2018. jan. 26. 07:23
1/6 A kérdező kommentje:
Olyan furcsa mintha valami akkor fájna mikor leülök.nyomódna valami.Nem tudom ez mit jelenthet?vagy volt valakinek mar hasonló.
Együttléttől nem fájhat 2 napja nem volt.
2018. jan. 26. 07:25
2/6 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzáfűznék hogy hátrahajló méhem van.ha ez jelent valamit.
2018. jan. 26. 07:29
3/6 anonim válasza:
Légy türelemmel és ki fog derülni, terhes vagy-e. Bármilyen tünetet írhatsz, senki nem fogja tudni addig, hogy közelgő menzesz, bélmozgás vagy terhesség okozza-e. Csak ha tényleg baba lett, fogod visszanézve azt mondani, hogy na ez az volt.
5/6 anonim válasza:
legy turelmes! en vegiggorcsoltem 8honapot... mindig megjott :/ mikor nem torodtem vele azonnal jott a bebi :)
9hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre nem görcsölök rá.csak nem értem gyulladás lenne.
Peteérés kesöi lenne.
2018. jan. 26. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!