Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 27-én volt ovum és ma is...

27-én volt ovum és ma is éreztem szinte egész nap, hogy szúr a petefészkem. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, gondolom kezd elsorvadni a megtermékenyítetlen petesejt.

Nekem minden hónapban ez van, ne aggódj, normális.

2011. júl. 31. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát majd kiderül jobban örülnék neki ha baba lenne a dologban mert néha megjön érzésem is van .
2011. júl. 31. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Az nekem is van.

Hidd el, felesleges mindenféle tünet után kutatnod, kérdezősködnöd, mert ez nagyon egyedi.

Én is ezt csináltam hónapokig, de már belefáradtam.

Volt olyan hónap, amikor reggeli rosszulléteim voltak, volt, amikor szédülgettem, folyton pisilni jártam, volt, mikor a méhem fájt, kívánós voltam, de ezeket mind csak a baba utáni vágy miatt produkálta a testem annyira akartam érezni a tüneteket.

Legjobb (türelmesen???) várni a vérzésig és ha nem jön meg tesztelni.

Sok sikert neked is!

2011. júl. 31. 23:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát csak azért reménykedem mert volt egy terhességem 2 hónapja csak sajnos 4 hetesen elvetéltem.:S

És hasonló tüneteim voltak

2011. júl. 31. 23:45
 5/5 A kérdező kommentje:
De a jövőhetén kiderül :)
2011. júl. 31. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!