Szerintetek baba lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12.napi késésnél tartok! Tegnap este nagyon halvány pozitiv x epil teszt, ma reggel erösebb de még mindig halvány x epil teszt! Ma este negativ romed teszt! A petefészkem három napja szurkál, a mellem eléggé érzékeny és mindig éhes vagyok és nyügös! Igazábol tudom hogy babának tünik, de tudom hogy orvoshoz még nagyon korai lenne elmennem! Csak tapasztalatokat szeretnék olvasni, ki hogy volt, hogy járt ilyen esetekben, mert én igy még nem jártam! Van meg egy db romed tesztem, azt reggel ellövöm aztán meglátjuk mi sül ki belöle! :)2018. febr. 21. 19:30
1/4 anonim válasza:
Tegyel fel kepet a halvany pozitivrol. Nezzuk meg.
2/4 anonim válasza:
X-epilnèl gyakori a halvány teszt, sajnos elszínezi a reagens helyèt is. Ha pozitív lenne a Romed teszt is halvány lenne :(
3/4 anonim válasza:
De azèrt nagyon-nagyon drukkolok!! (2-es vagyok)
4/4 A kérdező kommentje:
A ma reggeli romed tesztem is pozitiv lett! Nagyon nagyon boldog vagyok ,köszönöm a válaszokat :)
2018. febr. 22. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!