Tegnap kellett volna megjonnie. Lehet baba?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjonnie. Este csináltam tesztet és negatív lett.. Kicsit görcsöl hasam de nem nagyon... Szerintem ez a hónap is :(2018. febr. 18. 18:20
1/5 anonim válasza:
Nincs más tünet?Eddig mindig pontosan jött?Hány éves vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
27eves vagyok. Igen pontosan jött meg más nem talán kicsit többet fájnak melleim eddig azok szinte nem is fájtak...
2018. febr. 18. 18:28
3/5 anonim válasza:
Hát ez meg bármi lehet de ezt te is tudod.
4/5 anonim válasza:
nekem 4 napja kesik es meg mindig nem biztos hogy terhesseg miatt.. varj meg ezzel kicsit aztan ha nem jon meg meg par napig, vegyel meg egy tesztet majd doki
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm csütörtökre van időpontom az orvosom jön, mert már 1,5 - 2 éve nem könnyű a baba:(
2018. febr. 19. 05:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!