Terhesség esetén a mellbimbónál jönnek elő a fehér kis mirigyek vagy a bimbó udvaron?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam hogy terhesség esetén a mellbimbó megváltozhat.Sötétebb lesz a színe,és hogy megjelenhetnek fehér mirigyek rajta.A kérdésem az lenne hogy a mellbimbón vagy a mellbimbó udvaron?2018. febr. 20. 08:42
1/7 anonim válasza:
A bimbó sötét udvarán.
Azok amúgy egyébként is ott vannak, de ilyenkor megnőnek és kifehérednek.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2018. febr. 20. 08:46
3/7 anonim válasza:
Igen. Nekem kifehéredtek. Meg kozvetlen a bimbó hegyén is. De nem csúnya, halványan látni!
36hkm
4/7 anonim válasza:
lehet olyan hogy csak az egyik cici fehéredik ki? Bocsi ha offolok
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Boldog babavárást!🙂
2018. febr. 20. 09:24
6/7 anonim válasza:
Velem már többször előfordult, hogy menstruáció előtt is megjelentek. Ebből nem lehet következtetni a terhessègre, egyik ciklus sem egyforma. Amikor kisfiammal lettem várandós akkor pl nem is tapasztaltam ilyet.
7/7 anonim válasza:
Illetve a mellbimbóm is csak a 7.hónapban kezdett sötètedni. (6os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!