Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek milyen érzés volt,...

Nektek milyen érzés volt, amikor elkezdtetek védekezés nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

Mármint nem fizikailag, hanem lelkileg :)

Én tökre izgultam és kicsit feszült voltam az első alkalomnál, ezer minden kavargott a fejemben, hogy nem csak és kizárólag az élvezet miatt szexelünk...

Nektek milyen volt?

2018. febr. 19. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Furcsa de jó érzés :) fura azért volt mert onnantól bármikor összehetett a gyerek :) de nem akartam h rögtön,hanem élvezni a "szabadságot" kicsit :) azért a harmadik hónapban sikerült :) a várandósság alatt is védekezés nélkül voltunk együtt.a legjobb időszak volt a várandósság mellett :)
2018. febr. 19. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Olyan felszabadító érzés volt részemről.
2018. febr. 19. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Szuper. Mi eleve óvszerrel védekezünk, mert nem szedhetek fogamzásgátlót. Hát nyilván óvszer nélkül jobb. :D

A lelki oldala is szuper, csak furcsa is volt, hogy bármelyik estéből lehet gyerek :D

2018. febr. 19. 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Végig arra gondoltam hogy basszus, lehet most fogan meg a gyerekünk! Vidám voltam és izgatott.

3 évvel később lombikkal születtek a fiaim...... :))))

2018. febr. 19. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon jó érzés volt és valahogy éreztem, hogy mikor sikerül, pedig 2 naponta voltunk együtt!! Mindkét gyerek első próbálkozós hónapban sikerült:).
2018. febr. 19. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon élveztem,életemben akkor szexeltem a legjobbakat amikor gyereket akartunk,teljesen felszabadító érzés volt.Össze is jött gyorsan :)
2018. febr. 19. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon jó volt.Szex után felraktam a lábam a falra, fenekem alatt párna, a párom párna nélkül ugyan így és énekeltük a spermáknak, hogy ússz és evezz mint a Némoban😂Nagyon sokat nevettünk, sosemfelejtem pillanatok voltak☺
2018. febr. 19. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Minek kell lepontozni a válaszokat?!?!
2018. febr. 19. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Nekem ijesztő volt, hogy úristen anya leszek, aktus után rohantam a fürdőbe, alaposan tisztálkodni, ami semmit nem ért.

Elterveztük, megbeszéltük, akartuk, csak nekem nehéz volt azonosulnom a valóságban a gondolattal. Hatalmas felelősség és addig mindig védekeztünk. Nem volt könnyű átkapcsolni nekem a védekező magatartásbol lelkileg.

2018. febr. 19. 14:52
 10/10 anonim ***** válasza:
11 éve vagyunk együtt! Én kb 1 éve sokat gondolkodtam rajta, hogy úgy érzem készen állok! Párom nem állt még készen, de sokat beszélgettünk róla és több ismerősnél is született akkoriban baba., de türelmesen vártam. A munkám miatt megszabtuk, hogy csak októbertől mehet élesben a dolog legkorábban! Október végén döntött és megtörtént a dolog... elsírtam magam! :) Tudtam, hogy nagyon jól átgondoltuk és akarjuk. Nem csak én, hanem mi :) szuper jó volt! Már 4. Hónapja próbálkozunk, remélem ez a hónap sokeres lesz :) Nagyon várjuk :)
2018. febr. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!