Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett már teherbe valaki az...

Esett már teherbe valaki az elöváladéktól? Tudom gyakori kérdés. A többi lent.

Figyelt kérdés
Mi mindig megszakitott közösüléssel védekezünk,sikeresen 7 évig.Ebben a honapban kétszer voltunk együtt,menszesz után és a köv.menszesz elött,de most késik 3.napja.Fáj a hasam,derekam,fejem....ahogy menzi elött szokott.A melleim nem fájnak,nem is feszülnek.Férjem megesküszik hogy nem lehetek terhes,de akkor meg miért nem jött még meg?Légyszi irjatok.Köszi
2010. jún. 8. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

állítólag csak akkor lehet előváladéktól teherbeesni, ha előtte is történt aktus és a vezetékben maradt ondó és az jön ki az előváladékozás során.

meg persze akkor, ha nem sikerül időben kihúzni

2010. jún. 8. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi is sokáig megszakítással védekeztünk, és nem lettem terhes. Azt mondják, nem 100%, de szerintem ha időben történik a megszakítás, akkor kicsi az esély. Ráadásul peteéréskor nem voltatok együtt, így még inkább csökken az esély. Csinálj tesztet, már kimutatná, ha terhes lennél.
2010. jún. 8. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
hallod, gratulálok ehhez az értelmes módszerhez, eddig csak a szerencsén múlt akkro vagy eleve teherbe se esnél más ok miatt, ugyanis téves dolgot írt le valaki, az előváladék maga is tartalmaz hímivarsejeteket, nem kell ahhoz előtte is szexelni !!! ezt jó tudni !!
2010. jún. 8. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

elvileg nem tartalmaz, csak tartalmazhat!

ez ugyanolyan, mint, hogy elvileg menstruáció alatt nincs peteérés, de rendkívüli lehet.

csak elég ritka eset

2010. jún. 8. 10:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Tegnap csináltam tesztet negativ lett,holnap reggel is csinálok egyet,aztán majd megirom mi let az eredmény.
2010. jún. 8. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én is arra látok inkább esélyt, hogy a napokban meg fog jönni. de ha szeretnétek következő hónaptól próbálkozzatok élesben! : )
2010. jún. 8. 11:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,bárcsak igazad lenne...
2010. jún. 8. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Na írd majd meg mi lett most már én is kíváncsi vagyok.
2010. jún. 8. 22:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Reggel csináltam tesztet ami egy csikos lett aztán délelött meg is jött...kedvesek vagytok hogy igy izgultatok értem.
2010. jún. 9. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!