Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az előváladéktól is lehetséges...

Az előváladéktól is lehetséges terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok decemberben voltt az utolsó menstruációm .Nagyon görcsölök adtol a naptól amikor kb meg kellett volna jönnie pár napja a mellem is fáj de sémi .

Már kezdek félni hétfőn megyek nőgyógyászhoz de gondoltam írok ide mert nagyon ideges vagyok . Köszönöm előre is a válaszokat .

2018. febr. 15. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. febr. 15. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem csinálsz egy terhességi tesztet?Nem értem.
2018. febr. 15. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. febr. 15. 23:11
 4/8 anonim válasza:
100%

Igen, lehetséges.

Azt javaslom, csinálj egy terhességi tesztet, hogy megnyugodj, most már jó eséllyel kimutatja, ha terhesség van a dologban.

(Az hogy lehet, hogy decemberben volt az utolsó? :O Február közepe van. Ilyen hosszúak a ciklusaid?)

2018. febr. 15. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom december végén volt neki az utolsó, és január végén várta a következőt, de nem jött, és azóta görcsöl és fél. Gondolom ráhagyott 2 hetet, hátha csak késik. Gondolom.

Egyébként igen, az előváladéktól is teherbe lehet esni.

2018. febr. 15. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem,miért nem lehet venni egy tesztet és megcsinálni otthon?! Rögtön választ kapsz a kérdésedre.
2018. febr. 16. 07:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én az előváladéktól estem teherbe. 4 évig megszakítással védekeztünk,de tavaly júniusban nem jött meg. Ugyanúgy "60nál kiszállt" Nem gondoltam volna,hogy terhes lennék,ugyanis eddig nem volt gond. Erre csináltam egy tesztet és pozitív... Azota már 38 hetes vagyok😄😄
2018. febr. 16. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon ritkán!!!!!!!!!!!!!10 év után nekem nem jött így össze baba a 8 éves kisfiam után :)
2018. febr. 22. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!