Megcsináljam vagy ne?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2-án vagy max 3-án meg kellett volna jönnie. Most 7.e van és semmi. Nem görcsölök csak azt érzem hogy néha feszül a méhem(főleg pisiléskor). Nőtt az étvágyam, fájnak a melleim, émelygek, a hőm 37,1 fok, és eléggé puffadtnak látom a hasam. Nem merek tesztelni mert félek a csalódástól. Ilyenkor már biztosan kimutatja a teszt ha terhes vagyok?2010. jún. 7. 16:33
1/15 anonim válasza:
Bizony ki kell, és elég gyanús, hogy az vagy. szerintem tesztelj, ezt nem lehet halogatni.:)
2/15 anonim válasza:
Szia! Teszt, teszt, teszt:) Ha még nincs, akkor Clearblue-t vegyél. Az biztos megmutatja a tutit:) Nálunk a pult alól adják.
3/15 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj, ilyenkor már biztosat mutat.
Jobb tudni a tényeket, mint aggódni, hogy mi van. Tudom, hogy nagyon szép állapot a terhesség, de veszélyeket is rejt magában (pl. méhenkívüli vagy vetélés), ezért vigyáznod kell magadra. Ez pedig csak úgy megy, ha tudod, hogy mi a helyzet.
Úgyhogy pisilésre fel, drukkolunk, hogy kettő csík legyen! :)
4/15 anonim válasza:
Izibe 1 tesztet!
Várjuk a + eredményt! :)
5/15 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm mindenkinek :)
Majd megirom az eredményt!
2010. jún. 7. 16:48
6/15 anonim válasza:
Tesztelj és várjuk a eredményt, szurkolunk :))
7/15 anonim válasza:
Lily-s is jó fajta! Zöld dobozban van,rózsaszín felirattal.
8/15 anonim válasza:
írj mindenképp,kíváncsi vagyok.szorítok!
10/15 anonim válasza:
Reggeli vizelettel csináld,az biztosabb.
Szerintem esélyes.
Szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!